School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Keresett karakterek
[4-1]

2017.08.20. 21:56 Idézet

Név: Szabadon választható
Kapcsolódó karakter: Melinda Guerriero
Néhány infó róla: 17-20 év körüli, sötétebb stílusú srác. Magányos, melankolikus, kissé különc alkat. Bizarr és egyedi képessége van, amit szégyell, emiatt nem büszke származására, normális akar lenni. A családja is kinézi az ereje miatt, mivel nekik átlagos képességeik vannak. Azért jött az iskolába, hogy megtanulja elrejteni a az képességét, és végre normális életet élhessen.
Van Melindával közös érdeklődése - hogy ez sport, tánc vagy kézművesség, azt rád bízom. Kinézetét tekintve sötétebb hajra gondoltam, de más nincs megkötve, esetleg annyi, hogy nem az a mosolygós típus. Nem muszáj közte és Melinda között pont szerelemnek kialakulnia, válhatnak legjobb barátokká is. Nem ragaszkodom ahhoz, hogy minden mindig tökéletesen menjen - ezzel a sráccal lehet feszegetni a határokat. Jellemfelfedős körökre alkalmas, sok-sok random eseménnyel.


2017.08.02. 18:42 Idézet

Név: Leila Erin  Green
Néhány info róla: Szülei közül csak édesanyja leszármazott, bár mikor ezt elmondta az anya Leila édesapjának a házasságuk előtt, az apa nem borult ki, bár lehet, jobban jártak volna ezzel. Leila apja cirkuszigazgatóként megpróbált minél inkább hasznot húzni a leszármazottak  létezéséből, így megpró bált  vándorcirkuszába különleges képességű előadókat szerződtetni. Eközben a házaspárnak lánya született,  így kénytelenek voltak letelepedni.  Az apa ez után sem adta fel,megnyitotta saját cirkuszát, ami egy színházteremben kapott helyet, így a családnak sem kellett vándorolnia. Miután kiderült, hogy Leila örökölte anyja képességeit, és tudja irányítani a tüzet, az iskolába küldték, hogy itt is megpróbálja feltérképezni a terepet, és hogy diákokat csábítson apja cirkuszába.
Jellemét tekintve általában vidám, szívesen bohóckodik, de csak addig, ameddig a dolgok úgy alakulnak, ahogyan azt ő szeretné. Szereti, ha a dolgok úgy történnek, ahogy ő akarja, és általában mindent megtesz ezért. Makacs, néha már erőszakos is, de ha viszonylag egy véleményen vagytok, akkor jól ki lehet vele jönni. Alapjáraton közvetlen és barátságos, egy kis beszélgetésre mindig kapható.
Kinézete: Karcsú, átlagos magasságú lánynak képzelem el, de nem igazán ragaszkodom semmilyen pontosabb részlethez, úgyhogy ezt rád bízom.
Kapcsolódó karakter: Meara Moore (Az
előbb említett lányt hazugsággal és kényszerítéssel akarta rávenni, hogy csatlakozzon apjához, ezért tönkrement a barátságuk, majd Mea ide menekült, hogy mindent megtanuljon képességéről. Leila késöbb érkezik az iskolába, mint Mea.)

Ha bármi kérdésed van, vagy valamit máshogy írnál,  keress meg ,akár kisebb változtatásokra is nyitott vagyok!


2017.07.09. 23:48 Idézet

Név: Raven Reed
Néhány info róla: Szinte mindenki azt hiszi róla, hogy meghalt, mielőtt élhetett volna. Születésekor Graine-nak nevezték, ez volt édesanyja utolsó ajándéka számára, mielőtt eltávozott volna. A falu legtöbb gyógyítója is azt hitte, hogy fiatalabbik lánya is utána megy, mivel ő még ikertestvérénél is gyengébbnek tűnt, kivéve Sorchát, aki maga is nemrég veszítette el egyik gyermekét és jelen volt az ikerpár születésénél, mint a falu egyik gyógyítója. Úgy döntött, megmenti a kislányt és az elsők között hagyta el szülőföldjét, a csecsemővel együtt. A dologról senki nem szerzett tudomást. Írországban kezdtek új életet, a gyógyító nő nevelte fel a lányt, aki új nevet is kapott a nő egyik közeli barátnőjétől, ébenszín haja után. Idővel megtudta, honnan származik, ám Sorcha testvéréről és a nép többi tagjáról semmi biztosat nem mondhatott neki. Idővel képességére is fényt derült, amit maga csak közvetítőként definiál, ugyanis érintés útján képes másnak kivetíteni a saját emlékeit, vagy két személy között emlékeket közvetíteni, ha mindkettőjükhöz hozzáér. A két világháború közötti időben tért vissza szülőföldje környékére, ahol találkozott társával, viszonylag későn. Már együtt voltak, mikor az öröklétűséget választotta és átesett a hosszú, fájdalmas folyamaton.
Próbált saját életet felépíteni magának, s a School of New Hopes létezéséről nemrég szerzett csak tudomást. Nem tudja, ki áll az iskola élén, szinte semmit arról, pontosan mit is talál itt, de elhatározta, hogy eljön ide és szembenéz a múltjával teljes valójában. Hiszen ekkorra már rég egyedül maradt, Sorcha már rég nem élt.
Mentorként képzelem el, Elaine-ről pedig egyelőre semmit nem tud. A jellemét, egyéb részleteket, mint az élettörténetének ki nem töltött részei, rád bízom, de ha bármi kérdésed van, nyugodtan keress vele.
Kinézete: Hosszú, fekete haj, kék szemek, a szemszínén kívül teljességgel édesanyja kinézetét örökölte. 175 cm körüli karcsú nő, sportos testalkattal. Ugyan kétpetéjű ikrek, mégis sokban hasonlítanak Elaine-nel, de azért a megadott kritériumokon kívül szabad kezet adok.
Kapcsolódó karakter: Elaine Maire Dawn

Név: Ella Graywood
Néhány info róla: 16 éves, az iskola diákja. Tisztavérű leszármazottja a népnek, s örökségéről már korán tudomást szerzett. Annak rendje és módja szerint eljött az iskolába, ám ekkorra az átlagnál sokkal előbb megmutatkozó képessége már igencsak nagy gondokat okozott neki. Ugyanis képes visszamenni a múltba, avagy időutazásra, onnan pedig elmozdíthat dolgokat. Csak a múltból előbbre tudja ezt megtenni, visszafelé nem működik és persze az időtávlatnak is vannak korlátai, amiben mozogni tud, de ezeket még ő maga, ahogy a mentora sem ismeri.
Alig fél éve volt az iskolában, amikor egyszer csak az ereje megadta magát és a korábbiaknál sokkal messzebb került a jelenétől, egészen az 500-as évekig utazott vissza. Mivel ugyanazon a helyszínen bukkan fel, ahol megkezdte az időutazást, így az akkoriban még javában rejtett területen találta magát, őseinek egyik falvában. Habár furcsálták az idegen jelenlétét és eleinte még féltek is tőle, befogadták és próbálták tanítgatni a szokásaikra és minden egyébre. Ellának pedig fogalma sem volt, hogyan kerülhetne vissza a jelenbe, hiszen ilyen messze még soha nem utazott, akaratlagosan meg semmiképpen, ráadásul nagyon ki is merítette mindez.
Figyelt és tanult, próbált megfelelni a körülményeknek. Egy nap aztán, amikor már vagy két hete ott tartózkodott, furcsa fordulatot vett a sarkaiból már így is teljesen kifordult élete. Egy belső ellentét miatt fogságba esett lányt bíztak rá, bízta kbenne annyira, hogy ő őrizhesse. Neki pedig csak az járt a feéjben, hogy nem helyes az, amit a lánnyal tesznek, így az első adandó alkalommal, amikor az szökni próbált, segített neki. Jobb ötlete híján megpróbálta visszaküldeni jelenébe úgy, hogy ő nem megy vele, csak az lebegett a szeme előtt, hogy biztonságban tudja. Így persze ő még jó darabig nem mehetett utána, ám amint összeszedte magát annyira, végül csak sikerült visszatérnie.
A jellemét és minden mást rád bízok, de szívesen segítek változatlanul. Részletekért pedig ajánlom figyelmedbe Shanna előtörténetét. Shannával kapcsolatát kedv szerint alakíthatjuk, de mindenképp úgy képzelem, hogy találkoznak majd a játék során.
Kinézet: Ami előttem van, hogy hosszú, fekete hajú lányzó. Ezen kívül szabad kezet adok, ehhez sem ragaszkodom igazán.
Kapcsolódó karakter: Shanna

Név: Szabadon választható
Néhány infó róla: 17, 18 éves fiú. Elég laza, nyitott személyiség, de képes a dolgokat komolyan is venni. Empatikus, odafigyel másokra és szerinte nem ciki igaz barátokat szerezni, férfikörben úgymond kicsit kilógni a sorból. Családjával nem túl jó a kapcsolata, szülei eléggé hanyagolták annak ellenére, hogy egyke volt. Csak édesapja hordozza a nép örökségét, ő maga pedig a levegő irányítását örökölte, ám képessége nincs. Különösen érdekli a különböző népek kultúrája, a történelem és a nyelvek, a nagy álma, hogy régész legyen az iskola elvégzése után. Mondhatni már most ez a hivatása és a hobbija is, a múltba menekült az elhanyagoltság és a szeretethiány elől, utóbbira persze nagyon vágyik.
Röviden és velősen őt képzelem el Shanna barátjaként. Lelki társaként és párjaként egyaránt, olyasvalakinek, aki elég türelmes hozzá, ugyanakkor segít is neki beilleszkedni, hiszen tudása van hozzá, kapcsolatuk pedig ennek során mélyül el fokozatosan.
Kinézet: Nincsenek szigorú megkötéseim, szóval nyugodtan tessék kreatívkodni :3
Kapcsolódó karakter: Shanna

Mindannyiukat várom nagy szeretettel, ha valaki ihletet kapna, hajrá! Remélem, minél hamarabb kijátszóra találnak!


2017.06.20. 09:07 Idézet

Na, szóval akkor itt van néhány rokon, ismerős akit felőlem bárki igényelhet csak majd egyeztessünk.

Név: Ana Perez
Néhány info róla: Most 16 éves őshonos lányka, Neila Perez kishúga. Nagyon rajong az egész őshonos sztoriért és alig várja hogy belevethesse magát ebbe az életbe. Későn jelentkezett a képessége ezért azt hitte, hogy nem örökölte a leszármazott géneket mivel az anyukája csak sima ember. Nagyrészt vidám lány, de a karaktere fő jellemzését rád hagyom.
Kinézete: Ugyan déli vér csörgedezik az ereiben, de mivel anyukájára hasonlít főleg akár világosabb bőr, haj is teljesen jó.
Kapcsolodó karakter: Neila Perez

Név: Maggie Mikaelson
Néhány info róla: Skóciában egészen pontosan Invernessben született 1999. március hatodikán. Két idősebb báttyal nevelkedett és van még két öccse is, tehát ő maga is elég fiús lány. Szeret sportolni, ügyes is a sportokban. Egész életében készítették az őshonos életre és tisztavérű leszármazott családba született. A rokonainak mind nagyrészt elmére ható képességei vannak és alig várta, hogy a saját adottságára is fény derüljön. Egy telefon értesítette őket, hogy a kórház hatalmas hibát vétett és Maggiet elcserélték a születése után. Maggienek igazából Keithaként kellett volna felnőnie. Maggie nagyon nehezen kezeli a helyzetet, nagyrészt lázadó magatartást vett fel. Nem kedveli Keithát egy cseppet sem, de szülei unszolására az iskolába iratkozott be ő is mint diák, mivel a családja szoros kapcsolatban áll az iskolával. Az apja mentorként, az anyukája segítőként míg a bátyjai diákokként voltak részesei az intézménynek. Tehát jelenleg egy cseppet sem boldog, leginkább úgy érzi hogy az egész világ átverte. A főbb jellemvonásait rád hagyom.
Kinézete: Teljesen mindegy, csak nyilván világosabb bőr és európai vonások, hogy hihetőbb legyen az elcserélős dolog. :D 
Kapcsolodó karakter: Keitha Sweeney


[4-1]

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!