School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Szerepjáték
Fórumok : Az iskola környéke Fórumok: 

Témák: Hozzászólás (Utolsó)
Udvar

Az iskola udvara, ami lassan már jobban hasonlít egy szépen kidolgozottk erthez, mint egyszerű udvarhoz. Tágas, a természetet idézi, bármerre néz az ember. Szépen megtervezett, kaviccsal leszórt, karbantartott ösvények vezetnek a színpompás növényvilágot keresztül-kasul behálózva az udvar különböző pontjaira. Kiseb szökőkutakat is felfedezhetsz. Vannak olyan területek is, amelyeken a zöld pázsit az úr. A hátsóbb részeken a bokrok és kisebb növények helyett fák találhatóak, körülöttük, vagy éppen árnyékukban sok-sok padot láthatsz, amelyek kitűnően alkalmasak csevegésre, üldögélésre, miközben a friss levegőn tartózkodsz. Távol a kíváncsi szemektől apró kis tó bújik meg, melyben gazdag halállomány él. Egyszóval hangulatos, barátságos hely.

33 (2017.12.27.)
Közeli liget

Az iskola másik határa, vagyis az, amit nem az erdőség fog közre. Egy út vezet el a közeli városból egészen az iskoláig, és ugyanazon visszafelé is lehet a legkönnyebben bejutni a közeli településre. Mesterségesen ültetett, ám gondozott hely, tele fiatal fákkal, parkokkal és három mesterséges halastóval. Jó kis hely egy kiadós sétára, vagy csak egyszerűen kirándulásra is.

62 (2017.11.01.)
Erdőség

Más néven ami a Darkness Wood-ból és a Midnight Forest-ből megmaradt. Persze lényegesen kisebb, de valami furcsa, kísérteties hangulat lengi körül, a fák nagy része vaskos és öreg, ha tudnának beszélni biztos, számtalan dolgot elmondanának ami itt a zévszázadok során történt. Tisztások, mezők, rétek, patakok szelik át, kisebb tavak, források bújnak meg a mélyén. Még így is nagynak mondható, hogy több, mint a fele az eredetinek. Szép hely, talán kissé titokzatos és könnyű eltévedni. De napokig lehet benne bojongni, mindez pedig az iskolát övezi. Félkörben öleli körbe a széle, mint egy őrszem állít elé szinte áthatolhatatlannak mondható védőfalat. Ez választja el ezt a különös helyet az "igazi" nagy világtól.

40 (2017.08.18.)
Sportpályák

Az udvaron találhatók, van több is belőlük, természetesen több sportágra. Az egyszerű futópályától kezdve a focipályán át a kosárpályán és a teniszpályán keresztül a golfpályáig, hogy a diákok tudjanak szórakozni, nomeg a testnevelés tanár is elég kreatív legyen ahhoz, hogy meg tudja mozgatni a fiatalságot. Valamint egy korszerű uszodával is rendelkezik szóban forgó intézményünk.

17 (2015.08.23.)
A közeli város

Avagy az a település, ami az ősi nép szülőföldjére épült. Nem messze található az iskolától, a diákok pedig minden szombaton és vasárnap úgynevezett kimenő napot kapnak, amikor elmehetnek a városba - természetesen mentori, vagy önkéntesi felügyelettel. Egész modern képet mutató hely, hangulatos, ám mindenbe beette magát a régi történelem, ha a szemlélő elég alapos, akkor felfedezi annak a kultúrának a nyomait, melynek ismerői régen itt éltek.

1 (2015.08.14.)

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!