School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Szerepjáték
Fórumok : Lakórészleg Fórumok: 

Témák: Hozzászólás (Utolsó)
Dolgozószoba

Bár általában a mentorok a szobájukban intézik az adminisztrációt, azért mégis kell egy kis szeglet, ahol Elaine igazgatónői birodalma van. Ha máshol nem, hát itt megtalálni, de nem híres arról, hogy órákat töltene itt. Ha valakivel "tárgyal", akkor általában itt. Hagulatos helyiség, korántsem a hivatalos stílust idézi. A falon festmények láthatók, melyek még azt az időt tárják elénk, mikor a nép lakta a vidéket. Elaine keze munkája, de korántsem dicsekvésből rakta ki. Helyet kap egy jókora íróasztal, és minden, ami ahhoz kell, meg egy másik, valamivel kisebb, de az már Nicole, a titkárnő kis kuckója.

97 (2018.01.26.)
Johnatan Cristofer Morgenstern szobája

 

Johnatan szobája nem az a hivalkodó, de stilusos szoba. Ahogy belépsz az ajtón egy kanapéba ütközöl. Álltalában ezen az ülőalkalmatosságon szokot társalogni a mentoráltjaival. A kanapéval szemben egy kis nasis szekrény található ami tele van finomabnál finomab nasikkal. ha beljeb mész a szobában akkor jobra láthatot az asztalt ahol Johnatan az adminisztrácios dolgokat végzi. Mellete van egy tükör. Ezt a dolgot a szoba tulajdonosa nem igen használja de bármikor jól jöhet. Ezen a falon kap helyet két nagy ablak amin szürkes sötétitő függöny van- A bejárattal szembeni oldalon van a fürdőszoba ajtó. Az ajtó mellet egy kétszemélyes ágy. Az ágy felet egy fenytmény található.az ágy mellet egy függönnyel eltakarható ruhás szekrény van. Ezen az oldalon van még három falra szerelt polc. Johnatan itt tartja a kissebb dolgait mint például telefon , laptop és töltője, napszemüveg, óra stb. Az ággyal szembeni falnál helyeszkedik két könyves polc. Itt találhatóak Johnatan kedvenc könyvei költők szerint besorolva. 

Kedves látogató véget is értünk a a körbevezetéssel. Összefoglalva ellehet mondani a szoba tulajáról igen kifinomult izlése van. Szereti a sötét szineket. Kivételesen a zöld, a szürke és a kék szint preferálja. Ha segitséget szeretnél kérni tőle akkor már tudod hogy hol keresd. Köszönöm a látogatásodat.

1 (2018.01.09.)
Eimear Fallon szobája

Kicsi, de barátságos lakrész. A falakat képek borítják, bár nincs belőlük túl sok, épp csak annyi, amennyi ízlésesen elfér. Az ajtóval szemben, az ablak alatt egy nagyobb íróasztal áll székkel, de az asztalon általában hatalmas a rumli, bár Eimear úgy látja, kis keresgélés után, de ő ígyis megtalálja, amit keres. Az ajtó jobb oldalán nagyobb hely van, így itt egy kisebb pianínó áll zongoraszékkel, a másik oldalon pedig fogasok vannak. A baloldali falról nyílik a kis fürdőbe egy ajtó, amiről ha az ember nem tudná hová vezet, egy beépített szekrénynek is nézhetné. Ezen az oldalon található még az ágy, és Arya kuckója, a jobb oldalt pedig egy ruhásszekrény, és egy fotel foglalja el. A falak fehérek, a padlón pedig zöld szőnyeg terül el. Összességében otthonos kis szobáról van szó, amiben a lakójának mindene meg van, amire csak szüksége lehet.

LAKÓK

Eimear Fallon & Arya

30 (2018.01.05.)
Laoise Dairine Moore szobája

A szoba közepes méretű, ahogy belépsz, rögtön feltűnik, hogy a berendezése is viszonylag egyszerű, minden féle extrától mentes. A bal fal mellett helyezkedik el az ágy egy éjjeliszekrénnyel, rajta egy olvasólámpa. Szintén ezen a falon található a fürdőszobába nyíló ajtó is, mely ugyanúgy kisebb méretű, de minden szükséges dolog megtalálható benne. Az ággyal szemben található a szekrénysor, melynek a bal oldali részén alul fiókok foglalnak helyet, felül pedig könyvespolcnak van kialakítva. Végül az utolsó említésre méltó tárgy az ajtóval szemben, az ablak alatt helyet foglaló íróasztal szintén egy szolíd kis lámpával, előtte székkel. A fa bútoron mindig rend van, arról, hogy a szobát egy bizonyos ízléssel rendelkező személy lakja csak a falon függő képek tanúskodnak, melyek többsége leginkább tájkép és csak a bal oldali, ágy fölötti felületen találhatók. Mindent összevetve visszafogott, egyszerű stílusú helyiség, kellemes hangulattal.

LAKÓK

Laoise Dairine Moore

18 (2017.08.12.)
Gwylim Crwydryn szobája

Ez a szoba tökéletesen tükrözi lakója teljes személyiségét. A falak enyhén szürkés árnyalatú világoskékre vannak festve, a bútorok minimalista stílust tükröznek és feketék. Az ablakot egy fehér lenge fehér függöny takarja a egész nap, éjszakára pedig a kék-fekete csíkos sötétítőfüggöny is be van húzva. Az ágy az ajtótól jobbra helyezkedik el, egyszerű fehér ágyneművel, és sötét ágytakaróval gondosan letakarva. Átellenben egy magas könyvespolc áll, tele mindenféle olvasnivalóval, téma és író szerint rendezve, fölül az szórakoztató-, alul a szakirodalom. Az ablak alatt áll az íróasztal, amin egyik sarokban a szürke olvasólámpa áll, az előtt Gwylim aktuális olvasmányai, a másik végében egy-egy kupacban a hivatalos papírjai és a firkái. Az összes írószere gondosan egy tárolóba van bekészítve.
Ezek mellett azonban a belépő figyelmét nem kerülhetik el a tipikus művészkellékek: Az ággyal szembeni sarokba állított gitár, a könyvespolc előtt álló háromlábú szék és festőállvány, figyelmes szemek a fuvolatokot is felfedezhetik. A padlón itt-ott újságpapírok hevernek, de még így is lecsöppent némi olajfesték. A falakat elkészült festmények díszítik, amik tarkává teszik a szobát, a ruhásszekrényen pedig egy monogrammal díszített fadoboz áll, benne a szénceruzákkal. Lana sem marad hely nélkül: a gepárd a gitár mellett külön kuckót kapott magának, ahol kényelmesen aludhat egy kiadós vadászat után.

Lakók: Gwylim Crwydryn & Lana

1 (2017.06.21.)
Társalgó

A hely, ahol a diákok esténként összeülnek nagy beszélgetéseket tartani, és ahol szabadidejüket múlatják elméletileg. A kollégium azon része, amelyet talán
a legjobban kedvelnek az itt tanuló növendékek. Nincs külön fiú és lány társalgó, bíznak az itt dolgozók a fiatalokban annyira, hogy ennyire katonásak
azért mégse legyenek. Hangulatos kis hely, kényelmes fotelok, kanapék, kicsiny, barátságos asztalok sokaságával, és egy nagy tv-vel, ami szintén a nebulók
egyik kedvence lehet. Egy biztos: barátságos helyiség, általában szívesen mulatják itt idejüket az iskolabeliek.

18 (2017.01.29.)
Elaine Maire Dawn szobája

Hangulatos kis szoba. Na jó, talán annyira nem is kicsi. Az uralkodó szín a halvány zöld, ami úgy tipikusan jól esik a szemnek. Megnyugtató hatással. Mivel csak egy ember lakja, így egy ágyat, egy jókora szekrényt, és egy íróasztalt székkel találsz három helyett. Így persze több hely marad, de igazgatónőnk ezt ki is használta. Helyet kap még ugyanis a szobában egy zongora, és egy hárfa is, így ha megkérdeznéd, kérdéses mentornénink hol hódol a hobbijának, hát megkapod a választ. Természetesen Shira kis kuckója és fekhelye is itt van, ami biztosítja számára a kényelmet, és a szóban forgó nagymacska szereti is kis lakrészét. A fürdő is kisebb, és csak egy zuhanykabin, valamint kevesebb kis szekrény és polc van benne, mert hát több szükkségtelen. Egyszóval stílusosan berendezett, rendben tartott szoba képe fogad, ha belépsz.

LAKÓK

Elaine Maire Dawn & Shira

17 (2016.12.28.)
3. fiú szoba

Minden szobában 3 ágy, 3 szekrény, 3 asztal székkel, és 3 éjjeli szekrény - amik az ágyakhoz tartoznak - található. Tehát mindegyik hálóban 3 növendék lakik.
Persze azonos neműek, és a segítőállatok fajtáit illetően is próbálják úgy kiválogatni, hogy ne legyenek nagy ellentétek semilyen szempontból. Ezen kívül
minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, ami elég tágas ahhoz, hogy több személy használhassa, három zuhanykabin található benne, hogy akár egyszerre
többen is birtokba vehessék a tisztálkodás birodalmát. Megfelelő számú polc és szekrény is található a fürdőben, ahová tudják tenni a dolgaikat a növendékek.
Emellett mindig helyeznek el a segítőállatoknak - ha vannak - fekhelyet és külön kis "kuckót", hogy ők is élvezhessék a maximális kényelmet. Természetesen
odafigyelnek az adott faj igényeire.

LAKÓK

- Aaron Nikolas Merick & Tyron
- Karakter
- Karakter

1 (2016.09.11.)
4. lány szoba

Minden szobában 3 ágy, 3 szekrény, 3 asztal székkel, és 3 éjjeli szekrény - amik az ágyakhoz tartoznak - található. Tehát mindegyik hálóban 3 növendék lakik.
Persze azonos neműek, és a segítőállatok fajtáit illetően is próbálják úgy kiválogatni, hogy ne legyenek nagy ellentétek semilyen szempontból. Ezen kívül
minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, ami elég tágas ahhoz, hogy több személy használhassa, három zuhanykabin található benne, hogy akár egyszerre
többen is birtokba vehessék a tisztálkodás birodalmát. Megfelelő számú polc és szekrény is található a fürdőben, ahová tudják tenni a dolgaikat a növendékek.
Emellett mindig helyeznek el a segítőállatoknak - ha vannak - fekhelyet és külön kis "kuckót", hogy ők is élvezhessék a maximális kényelmet. Természetesen
odafigyelnek az adott faj igényeire.

LAKÓK

- Shanna & Mao
- Karakter
- Karakter

1 (2016.09.11.)
2. fiú szoba

Minden szobában 3 ágy, 3 szekrény, 3 asztal székkel, és 3 éjjeli szekrény - amik az ágyakhoz tartoznak - található. Tehát mindegyik hálóban 3 növendék lakik.
Persze azonos neműek, és a segítőállatok fajtáit illetően is próbálják úgy kiválogatni, hogy ne legyenek nagy ellentétek semilyen szempontból. Ezen kívül
minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, ami elég tágas ahhoz, hogy több személy használhassa, három zuhanykabin található benne, hogy akár egyszerre
többen is birtokba vehessék a tisztálkodás birodalmát. Megfelelő számú polc és szekrény is található a fürdőben, ahová tudják tenni a dolgaikat a növendékek.
Emellett mindig helyeznek el a segítőállatoknak - ha vannak - fekhelyet és külön kis "kuckót", hogy ők is élvezhessék a maximális kényelmet. Természetesen
odafigyelnek az adott faj igényeire.

LAKÓK

- Aidain & Nola
- Karakter
- Karakter

1 (2015.08.14.)
1. fiú szoba

Minden szobában 3 ágy, 3 szekrény, 3 asztal székkel, és 3 éjjeli szekrény - amik az ágyakhoz tartoznak - található. Tehát mindegyik hálóban 3 növendék lakik. Persze azonos neműek, és a segítőállatok fajtáit illetően is próbálják úgy kiválogatni, hogy ne legyenek nagy ellentétek semilyen szempontból. Ezen kívül minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, ami elég tágas ahhoz, hogy több személy használhassa, három zuhanykabin található benne, hogy akár egyszerre többen is birtokba vehessék a tisztálkodás birodalmát. Megfelelő számú polc és szekrény is található a fürdőben, ahová tudják tenni a dolgaikat a növendékek. Emellett mindig helyeznek el a segítőállatoknak - ha vannak - fekhelyet és külön kis "kuckót", hogy ők is élvezhessék a maximális kényelmet. Természetesen odafigyelnek az adott faj igényeire.

LAKÓK

- Edmund Jäger & Thunder
- John Wilde & Ray
- Alexander Gideon Lightwood & Libby

1 (2015.08.14.)
3. lány szoba

Minden szobában 3 ágy, 3 szekrény, 3 asztal székkel, és 3 éjjeli szekrény - amik az ágyakhoz tartoznak - található. Tehát mindegyik hálóban 3 növendék lakik. Persze azonos neműek, és a segítőállatok fajtáit illetően is próbálják úgy kiválogatni, hogy ne legyenek nagy ellentétek semilyen szempontból. Ezen kívül minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, ami elég tágas ahhoz, hogy több személy használhassa, három zuhanykabin található benne, hogy akár egyszerre többen is birtokba vehessék a tisztálkodás birodalmát. Megfelelő számú polc és szekrény is található a fürdőben, ahová tudják tenni a dolgaikat a növendékek. Emellett mindig helyeznek el a segítőállatoknak - ha vannak - fekhelyet és külön kis "kuckót", hogy ők is élvezhessék a maximális kényelmet. Természetesen odafigyelnek az adott faj igényeire.

LAKÓK

- Ceila H. Carter & Cora
- Meara Moore & Soraya
- Karakter

1 (2015.08.14.)
2. lány szoba

Minden szobában 3 ágy, 3 szekrény, 3 asztal székkel, és 3 éjjeli szekrény - amik az ágyakhoz tartoznak - található. Tehát mindegyik hálóban 3 növendék lakik. Persze azonos neműek, és a segítőállatok fajtáit illetően is próbálják úgy kiválogatni, hogy ne legyenek nagy ellentétek semilyen szempontból. Ezen kívül minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, ami elég tágas ahhoz, hogy több személy használhassa, három zuhanykabin található benne, hogy akár egyszerre többen is birtokba vehessék a tisztálkodás birodalmát. Megfelelő számú polc és szekrény is található a fürdőben, ahová tudják tenni a dolgaikat a növendékek. Emellett mindig helyeznek el a segítőállatoknak - ha vannak - fekhelyet és külön kis "kuckót", hogy ők is élvezhessék a maximális kényelmet. Természetesen odafigyelnek az adott faj igényeire.

LAKÓK

- Keitha Sweeney & Molly
- Rachel Schattentanz & Nara
- Emily Dagness & Rose

1 (2015.08.14.)
1. lány szoba

Minden szobában 3 ágy, 3 szekrény, 3 asztal székkel, és 3 éjjeli szekrény - amik az ágyakhoz tartoznak - található. Tehát mindegyik hálóban 3 növendék lakik. Persze azonos neműek, és a segítőállatok fajtáit illetően is próbálják úgy kiválogatni, hogy ne legyenek nagy ellentétek semilyen szempontból. Ezen kívül minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, ami elég tágas ahhoz, hogy több személy használhassa, három zuhanykabin található benne, hogy akár egyszerre többen is birtokba vehessék a tisztálkodás birodalmát. Megfelelő számú polc és szekrény is található a fürdőben, ahová tudják tenni a dolgaikat a növendékek. Emellett mindig helyeznek el a segítőállatoknak - ha vannak - fekhelyet és külön kis "kuckót", hogy ők is élvezhessék a maximális kényelmet. Természetesen odafigyelnek az adott faj igényeire.

LAKÓK

- Sophie Eastwood & Mira
- Melinda Guerriro & Shelly
- Neila Perez & Sonja

1 (2015.08.14.)
Mathieu Couteau-Congrad szobája

Ahogy belépünk az ajtón, egy téglalap alapú kisszobában találjuk magunkat. A falak világoskékek, a padló is egészen halovány barna színű, a bútorok tölgyfából készültek. A szoba közepén egy sötétkék szőnyeg van leterítve, rajta általában legalább öt könyv kinyitva hever. Az ajtóval szembeni fal mentén, a saroknál helyezkedik el egyik könyves szekrény, roskadásig telve minimum ötven éves könyvekkel, mellette van az íróasztal, amin kupacokban hevernek a javítandó dolgozatok, történelmi magazinok, nyelvkönyvek és tollak, a sarkán pedig egy kislámpa áll, és világít – amennyiben a gazdája le nem kapcsolja. Az asztal mellett jobbra van egy egészen nagyméretű ablak, aminek a párkánya tiszta és rumli-mentes, a változatosság kedvéért. Innentől a másik sarokban kap helyet egy kottaállvány, egy szék, valamint a furulya és a lant. Az ajtótól jobboldali falat a „hangszersarok” mögött egy hatalmas nagy poszter fedi, rajta Artúr királlyal, a kerek asztal lovagjaival és Merlinnel. A fal túloldalán helyezkedik el Mathieu kétszemélyesre kihúzható ágya és egy kis éjjeliszekrény. Az ajtó mellett, jobbra, szemben az ablakkal található egy másik könyvespolc, amin a férfi újabb könyvei kapnak helyet, emellett, az ágy felé pedig egy ruhásszekrény található és az ember szemét majd kiszúrja, hogy nincs semmivel leterítve. Az egyetlen helyen, amiről még nem esett említés, az ajtótól baloldali falnál, nincs semmi, csak egy ajtó, ami az apró fürdőszobába vezet. Itt is természetesen mindent kék csempe borít, és ahogy belépünk, szinte egyből a zuhanyzóval találjuk szembe magunkat, előtte egy kédkilépővel. Mellette jobbra van a vécé, azzal szemben a mosdókagyló, fölötte egy kívül tükörrel borított szekrénnyel.

LAKÓK

Mathieu Couteau-Congrad

1 (2015.08.14.)
Tetőtér

Talán logikus, de ebből nyílik a padlás, és egy átlagos tetőtér, ami nem oszlik több helyiségre, hanem egy üres, kissé poros része az iskolának. A padlással ellentétben nincs telerakva dobozokkal, itt nem tárolna semmit, egyszerűen egy olyan zuga a hatalmas épületnek, amit nem használnak ki. De azoknak, akik egyedül szeretnének lenni, tökéletes hely. A negyedik emeletről vezet ide egy feljáró, ami aztán tovább is visz a padláshoz. De oda is van még egy külön bejárat.

1 (2015.08.13.)
Padlás

A másik hely, ahová nem szívesen megy az ember, hacsak nem az egyedüllétre vágyik elsősorban soksok por társaságában. Nagy, és igen igen, poros is. Sok kacatot találni itt, dobozok, ládák mindenfelé, tele a legkülönbözőbb olyan dolgokkal, amiket éppen nem használnak. Elég ritkán látogatott hely, de létezik, és egy létra vezet fel.

1 (2015.08.13.)
Lancelot Daley szobája
0 (-)
Arthur Bucky Evans szobája
0 (-)
Aaron Lukas Sindre szobája
0 (-)

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!