School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Emily Dagness

Emily Dagness


Kapcsolódó kép

Neve: Emily Dagness
Neme: lány


Születési helye és ideje: Alaszka, Fairbanks 2003. április 21.


Képessége: „Időkocsonyásítás”: vagyis képes maga körül lelassítani az időt, bár egyelőre még csak 15 percig bírja ( ennek a logikájára még ő sem jött rá). A módszere végtelenül egyszerű: ha azt akarja, hogy lelassuljon az idő csak koncentrálnia kell, esetleg kinyújtani a kezét arra a területre ahol szeretné látni az eredményt. Amennyiben ezt nem teszi meg, akkor a hatás minden irányban érzékelhető lesz a 2 méteres körzetében.
Melyik elem felett van uralma?: nem ismert

Karakter külső jellemzése: Alacsony, vékony testalkatú lány, vállig érő barna hajjal és sötét szemekkel.  Kis termete és fiatalos vonásai miatt , bátran letagadhat 2-3 évet, bár ez az ő korában még nem annyira előnyös: Többnyire gyereknek nézik, s úgy is bánnak vele. Ráadásul a napfény hiánya is meglátszik rajta.
Nem igazán ad a divatra, sokkal jobban szereti a praktikus ruhákat. Kedvenc darabja egy terepmintás jeki amit az édesapjától örökölt.


Karakter belső jellemzése: Emily finoman szólva nem mindennapi gondolkodású. A legegyszerűbb problémákat is a maga módján oldja meg, gyakran bonyolultabban mint mások tennék
Amivel leginkább agyára tud menni a környezetének azok a kérdései. Mindenre rákérdez. Minden érdekli és nem nyugszik amíg nem kapott választ.
Élete 14 éve során megtanulta, hogy a dolgok soha nem azok mint amiknek elsőre látszanak. Például a piszkavas jó lehet akár puskajavításra is.
Ezek a felfedezések rendkívül kíváncsivá tették a környezete és a problémái iránt. Mert hát mi értelme volna úgy megoldani egy feladatott, hogy nem viszünk bele semmi kreativitást.


Előtörténete: Kicsi házuk van nem is a városban, sokkal inkább annak a szélén ahonnan az erdő már csak pár méter.
Mivel édesanyja a munkája miatt szinte sosem volt otthon, sokkal jobban kötődik az apjához
és a bátyához. Alexxel már kiskorától kezdve közel állta egymáshoz és mikor elég idős lett hozzá a fiú fokozatosan beavatta őt a vadászat rejtelmeibe. Emily jó tanítványnak bizonyult még ha nem is osztozott testvére szenvedélyében
Mr Dagness egy lőfegyverboltot vezet a lányához hasonló rendhagyó gondolkodásmóddal.
Hármójuk életét leginkább a furcsa vagy különös jelzővel lehetne illetni. A gyakorlatias apának tíz éves koruktól kezdve segítettek puskák, pisztolyok és egyébb olyan fegyverek tisztításában vagy éppen javításában amiket más szülő rettegve dugna el gyermekei elől.
Hat éves korában barátkozott össze Márkkal a tudós beállítottságú szomszéddal. Ketten együtt rengeteg időt töltöttek Dagnessék padlásán egy-egy találmány összeeszkábálásával.
Még a 14. születésnapja előtt Alex elárulta neki: az ereiben ősi vér csörgedezik és beszélt neki egy angliai iskoláról ahol különleges gyerekek tanulnak.
Emily képessége 2 héttel a beavatás után jelentkezett az „időkocsonyásítás” formájában.


Érdeklődési köre: erdőjárás, feltalálók, szerelés
Mentora: Diran Brian Woods
ÁLLATI ÉNE / SEGÍTŐÁLLAT

KÉPE

Neve: Rose
Neme: tojó
Kora:  3 év
Faja: réti sas
Jelleme: Csendes és komoly, de nagyon jó megfigyelőSzereti társát.  a szerinte helyesnek vélt útra terelni, de véleményét mindig tömören, ám lényegretörően osztja meg Emilyvel. Kritikusan szemlél mindent, elég nehéz elnyerni a tetszését. Nem igazán bízik idegenekben, ő tipikusan az a fajta, aki csak egy személyt fogad el a közelében és az természetesen a társa.

KIJÁTSZÓ

Neved: Anonymus
Elérhetőség: -

TOVÁBBI KÉPEK (HA VANNAK.)

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!