School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Alexander Gideon Lightwood

Alexander Gideon Lightwood


Neve: Alexander Gideon Lightwood
Neme: fiú
Születési helye és ideje: Hollandia, Amszterdam/ 2002.08.12
Melyik elem felett van uralma?: levegő
Képessége:  képes megváltoztatni az időjárást
Karakter külső jellemzése: Hihetetlen a különbség közte és ikertestvére között, ugyanis kétpetéjű ikrek. Alec barna szemei vannak, amik hasonlóan csillognak, mint testvérének, azonban neki egyfajta tűz ég bennük. Barna haja kuszán ágazik szét. Az arca ovális, ami mindig morcosságot tükröz, de  ez csak látszat. Izmosabb és magasabb, mint az átlag korabeliek. Ikertestvérét is egy fél fejjel lehagyta már. Stílusa a gördeszkásokéhoz hasonló, általában egyszerű póló farmer tornacsuka konbináció. De az ingeket és a farmerokat is preferálja.
Karakter belső jellemzése: Forrófejú lobbanékony fiú. Nagyon könnyű felidegesíteni, egy rossz szó és a pulzusa az egekben van. Elég nagyadag szarkazmus szorult belé. Közvetlen, társasági ember aki szeret a középpontban lenni. Jól megtalálja mindenkivel a közös hangot. Ő az a fajta jó fej gyerek a szomszédból. Ritka, hogy valakit nem szeret. Viszont aki erre a státuszra kerül annak esélye sincs rendbehozni. Alecnek nem a megbocsátás az erőssége. Egyedül ikrertestvérének hajlandó megbocsáltani, aki úgyszíntén megbocsát
ó vele szemben. Nem szereti azokat az embereket akik lenézik a társaikat a másságuk miatt( pl: fogyatékos)
Előtörténete: Alec és az iker tesója Colin 2002 nyarán születtek egyŐslakos családban. Nagyon eleven fiúk voltak mind a ketten. Az anyukát 4 évesen elvesztették  az anyjukat egy autobalesetben. Azóta az apjuk neveli. A két testvér között nagyon szoros kapcsolat van. Alec 10 évesen vette észre hogy képes irányitani a levegőt. 2 évre rá észre vették a szülei hogy az időjárást is megtudja változtatni. Ekkor dőlt el véglegesen hogy a középiskolát itt fogja kijárni. Alec elöszőr nem akart kiszakadni a megszokott környezetből de mégis eljött a suliba. Már az első héten szerzett barátokat a magabiztos és barátságos megjelenésével.
Érdeklődési köre: Szeret focizni és kosarazni. De érdekli még a zenélés is.
Mentora: Elaine Maire dawn

 

ÁLLATI ÉNE / SEGÍTŐÁLLAT

 

 KÉPE

Neve: Libby
Neme: nőstény
Kora: 2 év
Faja: mókus
Jelleme: Nagyon hiperaktív személyiség, aki mindig tele van energiával. Társával folyamatosan megosztja az ötleteit, amikből mindig akad néhány. Egyik kedvenc szórakozása, hogy imád mindent begyűjteni, mint a mókusok általában, ennek pedig nem kell feltétlen mogyorónak lenni, aztán mindig Alex orra alá dörgöli, éppen mit talált. Egyszóval Libby mellett unatkozni egyenlő egy lehetetlen küldetéssel.

 

KIJÁTSZÓ


Neved: Julian
Elérhetőség: Ha szépen megkérsz akkor megadom.

TOVÁBBI KÉPEK (HA VANNAK.)

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!