School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Jonathan Cristofer Morgenstern

Jonathan Cristofer Morgenstern


Neve: Johnatan Cristofer Morgenstern
Neme: Férfi
Születési helye és ideje: Irország/ Dublin , 1995. 10.22 - öröklétű
Képessége:  Technokrácia:  Johnatan képes kommunikálni a gépekkel, gondolati úton irányítani őket, megérteni a működésüket, bonyolult rendszerekbe is bejutni.
Melyik elem felett van uralma: víz
Karakter külső jellemzése:  Egy igen magas férfiról van szó. A 195 cm magasságával kitünik a tömegből. A súja 85 kg, amit az izmos testének köszönhet. Szőkés barna haja rövid és gondosan fésült. A szemei kékek és mélyenülők amik mindig komolyságot tükröz. Az orra kicsi és hegyes. A fülei is picik és egy kicsit elálnak a fejétől. A szája keskeny és telt. A nyaka rövid és vaskos amin az erek kidagadnak ha ideges lesz. A karjai arányosan hosszuak. Az izmos testén látszik hogy évekota konditerembe jár.  
Karakter belső jellemzése:  Johnatan általában nagyon csendes, csak akkor szólal meg ha nagyon muszály. Az isten elég sok magabiztossággal áldotta meg. Kívülről úgy tűnik hogy  Johnatan egy bunkó tahó, de ha közelebbről megismered te is rájössz hogy nagy szíve van ennek a fiúnak. Szereti az egy éjszakás kalandokat, de ha komolyan beleszeret egy lányba, akkor nem tekinget más nők után. Lobbanyákon természetű. Könnyen fellehet bosszantani. Nem tudja elfogatni ha valami nem sikerűl, ebből kifolyólag addig csinálja a dolgokat míg nem sikerül. Szereti fitogtatni az erejét. Ugyan menő egy srác, de imádja a fizikát tanulni. Ha lehet akkor mindig valami fizikával foglalkozó könyvet olvas. A mentoráltjaival elnéző de megköveteli a figyelmet és a maximumot tőlök. Minden mentoráltjára külön oda figyel, ha valami bajuk van azonnal észreveszi és segit nekik.  Érti a diák viccet de nem szereti ha diákjai a poénkodásban áltlépnek egy bizonyos határt.  Kivülről keménynek tünik de belülről egy igen érzékeny fiu.
Előtörténete:  1995 Őszén születet es essős napon az Irországi Dublinban.  Igen gazdag családban nevelkedet,de a szülei arra nevelték hogy dolgozzon meg azért amit megszeretne kapni. Tehát nem nagyon kényesztették el. Rajta kívül a családban még négy gyerek van. A testvéreivel nagyon jól kijött. 5 évesen korában  egy tragédia történt a családban. A 24 éves bátyja életét vesztette egy lakástűzben, mivel tűzoltó volt. Johnatan 5 évesen egyszerüen nem értette hogy miér nem fog haza jönni a bátyja. Az elvesztését sohasem dolgozta vesz. Mai napig kijár a sirjához. Három év mulva jött a következő tragédia. Az édesapja meghalt szivinfartusban. Nagyon megviselte az elvesztése ami miat depreszióba eset. Igy a négy gyerek az anyukájukkal marad, aki mindent megtet hogy a gyerekekne ne legyen semmibe hiánya. 10 évesen Jonathan munkát válalt egy öreg papánál akinek egy farmja volt. Ő  etette a lovakat, malacokat, és a tyúkokat. Bement az öreg papának a városba gyógyszert íratni, vásárolni.  A 10 éves fiu nagyon büsszke volt magára mikor megkapta a fizetését, jó elég kis összeg volt de akkor is… Az első dolga volt valamit vett az anyukájának. 13 évesen vette észre hogy  egy  Technokrata:  Johnatan képes kommunikálni a gépekkel, gondolati úton irányítani őket, megérteni a működésüket, bonyolult rendszerekbe is bejutni.  Mikor ezt az anyja is észrevette azonnal tudta hogy a fiunak a  School of New Hopes névre keresztelt különös iskolában van a helye. Johnatan izgatottan lépet be az iskola épületébe. Már második évét töltötte az iskolában mikor tanárai felfedezték hogy képes a vizet irányitani. Mind a négy évében 4-5 tanuló volt. Mikor kikerült az iskolából elindult világot látni. Egy év után döntött ugy hogy  vissza tér az iskolába mint mentor.
Érdeklődési köre: fizika. könyvek, számitókép, sport
Miért döntött úgy, hogy mentor lesz?:  Szeret gyerekekkel voglalkozni. Meg ugy  gondolta hogy ezzel megtudja hálálni azt a sok jót amit az iskolában kapot a tanároktól

ÁLLATI ÉNE / SEGÍTŐÁLLAT

Képe:

Neve: Jace

Neme: Fiu

Kora:  3 éves

Faja:  Boxer                                                                                                                       

Jelleme:  Igen makacs természete van. Megérzi hogy gazdája milyen hangulatban van. Ha Johnatan  magába zuhan akkor  nem mozdul mellőle, hiába hogy a gazdája leorditja a fejét. Nagyon szoros kapcsolat van közöttük. Idegenekkel nem nagyon barátkozik. Sokat vitat kozik gazdájával, van olyan amiben nem értenek egyet.

 

KIJÁTSZÓ

 

Neved: Julian

Elérhetőség: tripla.demon@gmail.com

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!