School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Diran Brian Woods

Diran Brian Woods


Neve: Diran Brian Woods
Neme: Férfi
Születési helye és ideje: New York, USA 1993.05.07. (24éves)
Melyik ágról származik: Vadászok
Képessége: -
Melyik elem felett van uralma?: Levegő
Állati éne/segítőállata: bernáthegyi
Karakter külső jellemzése: Eléggé magas a maga 191 centijével, de a mellett sportos és mozgékony is. Nem túl kigyúrt ember, de látszik rajta, hogy éveken keresztül intenzíven sportolt. Szerencséjére férfiasan arányos, akárcsak az arca is, aminek közepén élénkszínű kék szempár ül.
Ha valakinek. akkor hát neki valóban kifejező a tekintete, mivel, ha dühös, a szemszíne viharos tengerkékra váltanak, de e mellett a legtöbb érzelmét ki lehet belőle olvasni, ha oda figyel az ember.
Haja enyhén hullámos szőke, amit szeret hosszúra hagyni, éppen ezért, ha nem foglalkozik vele, úgy nézhet ki, mint egy szénakazal.
Figyel a külső megjelenésére, mivel ezzel is próbálja azt sugallani, hogy ő egy igenis megbízhatő és becsületes ember.
Öltözködési stílusa változó, ha elvárják tőle, nem veti meg az öltönyt, de a hétköznapokon, szeret lazább és kényelmesebb holmikat hordani. Kedvenc színe kifejezetten nincs, de ruhatárában legtöbbször a sötétkék fordul elő, de ettől fuggetlenul számos más olyan cucca is van, amik másmilyen színűek.
Karakter belső jellemzése: Mostanra újra a régi önmaga, tehát jókedvű és magabiztos fiatal férfi. Könnyű vele össze barátkozni, mivel mindenkihez kedvesen viszonyul. Mentoráltjaival türelmes, de mások könnyen ki tudják hozni a sodrából. Nem szereti az előítéletes és hazug embereket, többre becsüli az őszinteséget, így ő is az mindenkivel, éppen ezért elvárja, hogy mások is hasonlóan tegyenek vele.
Az emberi érzelmek terén nem túl járta, egy síró gyerekkel nem tud mit kezdeni, leginkább csak zavarba jön és segítségért kiált. Ilyen szempontból eléggé suta, de amúgy sok dologban támaszkodhat rá az ember, ha neki adja a bizalmát. Rettenetesen makacs és védelmező típus, olyan mint egy "anya tigris", ha azokat bántják,a kiket kedvel. 
Bármikor ki áll bárki ellen, ha fenyegetve érzi magát, nem az a fajta ember, aki könnyen meghátrál a "harcok" elől. Jámbornak lehetne gondolni, de adjon valaki fegyvert a kezébe, egyből átmegy gladiátorba. 
Nem egy könnyen megingadható alak, nagyon jól kell ismerni ahhoz, hogy rá lehessen jönni a gyengepontjaira, de ez még nem gátolja abban, hogy közelengedjen másokat magához.
Előtörténete: Egy darabig nagyszerű gyerekkora volt, a szülei imádták és ő is viszont szerette őket.
Jókedvű és értelmes gyerek volt, könnyen megkedvelték a szőke kisfiúcskát az emberek.
Az iskolában, ahova járt rengeteget sportol, főleg az amerikai fociban volt jártas, de a baseball legalább olyan jól ment neki. Idősebb korára megkedvelte a harcművészeteket is.
Teljesen átlagos srácnak hitte magát, egészen addig, amíg akkoriban még kiforratlan képességei miatt, balesetet nem okozott. 
Az addigi emberközpontú, magabiztos jó tanuló, eléggé magába roskadt, mivel a balesetben szülei is meghaltak. Így talált rá egy kisegítő, aki diákokat keresett.
Diran nem akart eleinte menni, de belátta, hogy nem tudna még egy ilyen szerencsétlen véletlent elviselni.
Mikor megérkezett és találkozott a segítőállatával, valamivel jobb lett az állapota, bár így se volt még az igazi önmaga.
Ahogy telt az idő, kezdett feloldódni és jólérezni magát a környezetében élőkkel. Úgyérezte, hogy talált egy második otthont, hisz olyanok között lehetett, mint amilyen ő. Ennek ellenére, a tanárain és az akkori mentorán kívül, soha senkinek nem mesélte el idekerülésének történetét.
Amikor eljött az idő, hogy végre "kirepüljön" elhatározta, hogy marad és mentorként tevékenykedik tovább, segítve az iskolát, mert hát még is csak az ittenieknek köszönhette, hogy újra magáratalált és nem hatalmasodott el rajta a depresszió.
Érdeklődési köre: Mindenféle sport érdekli, ezenkívül még a kölünböző népek kultúrája is foglalkoztatja, kedvencei közé tartozik a hindi és az egyiptomi kultúra és vallás.
Miért döntött úgy, hogy mentor lesz?: Így érezte helyesnek.

ÁLLATI ÉNE / SEGÍTŐÁLLAT

 Kapcsolódó kép

Neve: Barney
Neme: hím
Kora: 4 év
Faja: bernáthegyi
Jelleme: Igen barátságos és melegszívű eb, a társával minden körülmények között kedves és türelmes. Néha kicsit butácska, de ezért egyszerűen nem lehet haragudni rá. Ha Dirant szomorúnak látja, igyekszik felvidítani, és mit ne mondjak, ehhez van tehetsége. Társával ellentétben jól ért az érzelmekhez, viszont hozzá hasonlóan  őszinte és védelmező típus, időnként kicsit olyan, mintha a kölykeivé fogadná az embereket. Ha védelmezésről van szó, nem ismer félelmet. Ezen kívül néha kicsit túlságosan is nyílt személyiség, bárkihez képes odamenni egy kis fülvakargatás reményében, és akárki is legyen a társa beszélgetőpartnere, képes két lábbal rátámaszkodni, pusztán barátkozás céljából. Összefoglalva elég egyszerű személyiség, de bátor és jóakaró.


 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!