School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Lancelot Daley

Lancelot Daley


KÉPENeve: Lancelot ’Lance’ Daley

Neme: fiú

Születési helye és ideje: USA, Illinois, Wheeling, 1995.10.09. /22 év - öröklétű

Képessége: Érzelmek manipulációja

Melyik elem felett van uralma?: tűz

Karakter külső jellemzése: 180 cm magas, vékony, de izomzatilag nem elhanyagolt alkatú. Az önvédelem és a fegyverhasználat alapjait elsajátította, amíg az FBI kötelékében volt. Hajkoronája sötétbarna, dús, szemei egy hűséges kutyáéra emlékeztetőek. Arcfelépítése is sokakat terel hitetlenségbe, hisz elég kölyökképű. Kisugárzása ezzel ellentétben sokkalta másabb érzelmeket, benyomást vált ki az emberekből. Ruházatában az elegáns szerelés képviselője, öltöny, ing, nyakkendő, hozzá illő cipő és nadrág, de nem munkaidőben ellehet kapni lazább kiszerelésben is, ilyen esetekben kifejezett kedvence a tornacipő. Hangja nyugtató, kellemes, hozzá illően kellően nem mély. A testén sok helyen lelhetőek fel régről eredő sérülések, melyek az elég homályos múlt hírnökei.

Karakter belső jellemzése: „A világnak szeretetre van szüksége, mert ez az egyetlen képességünk, amivel bármit elérhetünk.” Nem hiába nevezik a háta mögött egy éretlen kölyöknek, aki naivitásával nem segít a rászoruló embereken, csak édes álmokkal látja el őket. Lance személyisége nem követhető le ennyire egyszerű módon és bár hisz a szeretet erejében, hisz az emberek lelkében lakozó jóságban, sohasem volt szüksége az áltatás és megtévesztés fegyverére. Igazi szenvedéllyel, odaadással és nem kevés tapasztalattal alapozza meg munkáját, amivel támasztékot nyújthat megtört, eltévedt életeknek. Ez az, ami igazán számít, semmi más. Személyességet nem szokott vinni a pszichológiai elemzésekbe, mindig szigorúan a páciens problémáira koncentrál, ami kettejük között elhangzik, az ott is marad. A saját gondjai egyre csak a háttérbe szorulva várakoznak, hogy egy napon majd velük is foglalkozik valaki, de egyre gyülemlenek és bizony a sebek lassan gyógyulnak, de gyorsan keletkeznek. Nem mutatja ki, hogy benne is lakozik fájdalom, képesnek kell lennie elvonatkoztatnia és ebben ő nagyon jó. Képes teljesen elfeledkezni magáról, az önzés ekképp biztosan nem tartozik az erősségei közé.
Alapvetően kedves, barátságos, gondoskodó, kicsit gyerekes és közvetlen jellem, amit ha megfűszerezünk némi kíváncsisággal, akkor megkapjuk őt. A vicceiben ott lapul a szakmaiság is, így aztán nem mindig értik miről beszél, de ez őt annyira érdekli, hogy semennyire, mert egyedül is jókat mulat. Mindezek ellenére inkább társasági ember, sőt van hajlama a ragaszkodásra is, de ez nem olyan vészes, mint ahogyan hangzik; felnéz azokra, akik meg is érdemlik a szemében a tiszteletet. Nem osztok meg nagy titkot azzal, ha elárulom, hogy nagy lélekbúvár és bárkiről könnyen, logikusan levezeti a saját feltételezéseit, amik csak igen ritkán tévesek. A lélektan Sherlock Holmes-a, előtte nem sok minden marad rejtve, így jobb vigyázni a titkolózással.
Érzékeny típus, az a fajta, aki könnyeket is tud ejteni, habár igyekszik azon a bizonyos határon kívül maradni, ha munkáról van szó, ha nem, az már más tészta. Látható komolytalansága ellenére, érett, bölcs gondolatai vannak, és aki nagyon szemfüles, az láthatja a belülről fakadó, haloványan érzékelhető szomorúságot.

Előtörténete: A lángcsóvák magasra törtek, a füst hatalmas démoni jelenségként gomolygott, elfedve az égboltról alábámuló ezerszemű éjszaka arcát. A szirénák vijjogása sötét ómenként hirdette a tragédiát, mely egy kisfiút hagyott maga után. A gyermek, kormos arca meggyötört volt, teste törékeny és gyenge, hangját egyáltalán nem hallatta, bárki kérdezte. Lance erről az éjszakáról és az előtte való életéről sosem beszél, de annyi bizonyos, hogy a fájdalom mélyen húzódik a lelkében és ezt vagy megfelelően kezelik, vagy jobb nem bolygatni.
A történtek után állami gondozásba került, ez idő tájban derült fény arra, hogy van egy ikertestvére, akitől elválasztották, és akiről semmit sem tud. Származásával tisztában volt, de erejét mindig elfojtotta. Minekutána egyetlen örökbefogadó családnál sem maradt meg hosszabb ideig, az árvaház vált az otthonává, az ottaniak némelyike pedig fontos szerepet töltött be a szívében. Rájött, hogy képes segíteni másokon, pusztán már a szavai képesek voltak fontos döntésekre meghozatalára vagy éppen nem meghozatalára késztetni az embereket. Először még a kiforratlan képessége is olykor az uralmán kívülre kerülve gondot okozott, de mivel nem külsőleg látványos a dolog, sosem volt belőle probléma. 15 éves volt, amikor a nagymamája felbukkant és magához vette őt. Eleinte nehezen illeszkedett be az új környezetbe, nehezen viselte, hogy egyedül alszik egy szobában és nincsenek mellette a barátai. Az iskolában is a kirekesztett lúzerek csoportját erősítette, később a stréberekét, végül pedig már ott is sokan kérték ki a tanácsait, véleményét, amíg a nagyi el nem intézte, hogy a School of New Hopes falai mögött a hozzá hasonlók között érlelődjön. Nem sokkal ezelőtt találkozott a segítőállatával, Candy-vel, aki inspirálta arra, hogy jobb és jobb legyen és gondolatait megossza, ezáltal pedig segítsen másokon. Kijárva az iskolát, előbb Washingtonba ment, ott az FBI kötelékénél volt, mint profilozó, később azonban visszatért, hogy itt legyen pszichológus, már csak abban a reményben is élve, hogy egy nap majd újra felbukkan a húga.
Érdeklődési köre: Képregények olvasása, zongorázás, éneklés, gitározás, pszichológiai témájú könyvek gyűjtése és olvasása, plüss gyűjteményének bővítése
Munkája: Iskola pszichológus

ÁLLATI ÉNE / SEGÍTŐÁLLAT

KÉPENeve: Candy
Neme: nőstény
Kora: 3 év
Faja: Husky
Jelleme: Remek tanácsadó és remek támogatója társának. Tudja mikor kell visszafognia, tudja mikor kell vigaszt nyújtania és tudja mikor kell egy kis rosszaságra csábítania. Nagyon jól ismeri Lance minden gondolatát, minden mozdulatát és lévén, hogy rendelkezik a kutyák legnagyobb erényével, hűséges akár a legnagyobb bajban is. Más emberekkel kedves, de a neki nem szimpatikus egyénekkel igen csak morcos, főleg, ha a társát bántják akár csak szavakkal. Mondhatni egy védelmező anya szerepét is rá lehetne osztani, azt is kiválóan teljesítené.

KIJÁTSZÓ

Neved: Seecret
Elérhetőség: seecretrpg@citromail.hu

TOVÁBBI KÉPEK 

 
 

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!