School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Gwylim Crwydryn

Gwylim Crwydryn


Kapcsolódó kép

Neve: Gwylim „William” Crwydryn

Neme: férfi

Születési helye és ideje: 1918. augusztus 10. Wales, Cwmbran – öröklétű, 26 évesen vált azzá

Képessége: gyógyítás, de mindenki előtt hétpecsétes titokként őrzi.

Melyik elem felett van uralma: víz

Karakter külső jellemzése: Maga korában magasnak, ma már inkább átlagosnak számít 178 centijével. Sötétbarna haját mostanában kissé megnövesztette, de így sem férfiatlan, sőt. Mindig gondoskodik róla, hogy a munkájában ne zavarja. Mindkét szeme különös árnyalatú piszkos-sötétkék, de néha inkább kávészínűnek tűnnek, amit nem tud megmagyarázni. Kölnije kellemes és enyhe illatú, szinte csak akkor érezni, ha az ember már bőven a komfortzónájában van.. Az arcát általában borotválja, csak néha hagy körben borostát, akkor is általában abból a megfontolásból, hogy idősebbnek tűnjön. Éles, határozott arcvonásai vannak, így könnyű számára szigorú látszatot kelteni, de annál nehezebb bárkivel is elhitetni, hogy tud kedves is lenni.
Általában az alkalomhoz megfelelő öltözetet választja, de sosem esik túlzásba az eleganciát illetően. Úgy vallja, a farmer egy csodálatos találmány, lényegében bárhol viseli, ha kényelmes, még túra közben is. Tanítani ingben szokott, pihenni, festeni pedig egyszerű pólóban. Van egy festős pólója is, ami mostanra már a szivárvány minden színében játszik, alapból viszont fekete, sötétkék és néha fehér darabokat hord. Egyetlen ékszere a fiatalkorából megmaradt karóra, amit a barátaitól kapott huszadik születésnapjára. Télen sálat és szövetkabátot vesz fel, és persze magasabb szárú csizmát – nem érdekli, ha éppen nincs divatban, soha többet nem akar fázni.
Nem foglalkozik a kelleténél többet a külsejével.

Karakter belső jellemzése: Felelősségteljes és komoly. Számára nincs olyan, hogy félkész vagy elbohóckodott feladat. Ennek ellenére képes ő is szórakozni és nevetni, de erre csak olyanok társaságában képes, akik mellett igazán jól érzi magát. A múltja miatt nem könnyen enged közel magához másokat, pedig szüksége lenne egy társra, és hiányoznak neki a barátai. Bár sztoikus és hidegvérű, ez nem jelenti azt, hogy nem él aktív életet. Ha éppen nincs elég tennivalója, akkor ad magának. Első pillantásra talán unalmas alak lehet, mivel kérdés nélkül nem ad információkat magáról, és nem tud megnyílni akárkinek. Valójában viszont tájékozott és művelt, rengeteg minden érdekli. Sokat olvas, élete során sok helyet megjárt, mindenhol tájékozódott kicsit az adott kultúráról és környezetről. Leginkább mégis a művészetek érdeklik, azok közül is elsősorban a festészet. Soha senkinek nem mutatja meg a képeit, de valójában nagyon szépen alkot, első sorban realisztikus és expresszionista stílusban. Szinesztéziás, ami miatt a hangokhoz is színeket társít, ami eredményezett már néhány egyedi, első pillantásra talán furcsa portrét. Néha grafittal is rajzol, de ha fest, a képei túlcsordulnak a színektől, és az ő valódi belső világát tükrözik. Ezeket a szobájában tárolja, ezért mindig kulcsra zárja az ajtaját. Mivel a zene bizonyítottan jótékony hatású, azt is tanulni kezdte, és gitározott a betegeinek. Emellett gyerekkorában tanult fuvolázni, így ahhoz is ért valamennyit.
Türelmes, ok nélkül nem veszekszik senkivel, és nagyon nehéz annyira kihozni a sodrából, hogy kiabáljon. Ha valóban dühös, jellemzőbb rá az, hogy egészen lehalkítja a hangját, és a lehető legtömörebb, legvelősebb mondatokat használja. Zárkózott és titokzatos, mind azt már mondtam. De nem csak művészi hajlamáról nem beszél senkinek, de – annak megnyilvánulása miatt – a képességéről sem, és inkább az érzékenységéről is hallgat mindenkinek. Minek kell azt bárkinek is tudni, hogy neki is van szíve? Mondhatni ez még a régi időkből maradt rá.
Megadja, de el is várja a tiszteletet, és nem rest szóvá tenni, ha valaki véleménye szerint erősen kifogásolhatóan viselkedik. Ha tanít, nála mindig fegyelem van, igyekszik a diákjait is összeszedettségre nevelni, de megpróbál az ő személyiségükhöz is igazodni. Semmiképp sem zsarnokoskodó, egyszerűen csak szigorú, de a tanulók érdekében.
Ha néha nem is úgy tűnik, Gwylim valójában jót akar, csak sajátos a viselkedésmódja. Introvertált, és nehezen fejezi ki a gondolatait, általában sokkal kevesebbet mond ki, mint amennyit gondol. Ha találna valakit, aki miatt érdemes lenne, még nagyobb erőfeszítéssel igyekezne leküzdeni a gátlásait, de egyelőre megszokta az életet egyedül. A hozzá közel állókkal, szűk társaságban viszont kedves, és sokkal kedélyesebb társaság, mint a mindenki által ismert Gwylim. Figyelmes, megpróbál apró gesztusokkal és szívességekkel kedveskedni másoknak, de ezek néha egyáltalán nem is vehetőek észre.  Mindig újabb és újabb értelmet keres a létnek, egy okot, amiért érdemes még a világon lenni – és minduntalan ugyanazt a választ kapja rá. Azért bolyong, és vándorol egyik helyről a másikra, hogy másokon segítsen, és ezáltal magában is tartsa a lelket.

Előtörténete: A szülei még tagjai voltak az ősi népnek, és velük együtt szétszéledtek. Ők dél felé indultak, és végül Walesben telepedtek meg, egy kisebb településen. Megtanulták a helyiek nyelvét, és a gyermekeiket már ott nevelték fel. Két fiuk született, Gwylim és Brewyn. A fiúk a származásuk tudtában nőttek fel, a szüleik a nép nyelvére is megtanították őket, és minden vágyuk volt egyszer visszatérni a szülőföldjükre. A képességeiket együtt fedezték fel, amik teljesen különböztek a szüleikétől, akik még a nép idősebb tagjainak számítottak. William egy erdei túra alatt találkozott a társával, először természetesen megijedt tőle, ugyanakkor furcsállta, hogy egy ilyen sosem látott állat mit keres Walesben, így kíváncsiságból közelebb ment hozzá. Az állat megszólította, és szembesítette a helyzettel. Egy éven belül Brewyn is találkozott a társával.
Bár zárkózott volt, William sok barátra tett szert a helyi iskolákban, akikkel együtt élték a fiatalkorukat. Beszélgettek, kocsmába jártak, táncoltak, lányokkal ismerkedtek, és tanultak az iskolában, vagy gyakorolták leendő mesterségüket, mindeközben pedig mindenki igyekezett feledni a „Nagy háborút”, ami még születésük előtt dúlt.
A boldogságnak azonban hamar vége szakadt, amikor kitört a második világháború. William az öccsével és néhány társával katonának állt, és a háború folyamán Németországban kötött ki. Elszakadt a barátaitól, Brewynt pedig elvesztette a harcmezőn, ahonnan ő szakadtan, vérben ázva, hadifogolyként távozott.
A társa mindeközben az ő utasítására folyamatosan rejtőzködött, hiszen ki tudja, mit tettek volna egy a semmiből előkerülő nagymacskával. Gwylim életét a képessége mentette meg: a katonáknak feltűnt, milyen gyorsan felépült, a vele együtt elzárt foglyokkal egyetemben. Amikor kikérdezték őket, ő orvosnak hazudta magát, így onnantól kezdve katonaorvosnak állt, így egy fokkal normálisabb körülmények között élte le a háború maradék éveit. Rájött, hogy az embereknek szükségük van rá, és amikor a béketárgyalások előtt, huszonhat évesen öröklétűvé vált. Akkoriban nem egészen látta tisztán a dolgokat, és utólag megbánta a döntését, de egy mantra ismételgetésével lassan meggyőzte magát, hogy jól döntött: az embereknek szükségük van egymásra, így rá is.
A háború alatt tehát katonákat és foglyokat kezelt, majd a bekövetkező békeidőben Nyugat-Németországba szökött. Ott kitanulta az orvos szakmát, és egy kórházban kezdett dolgozni. Sokáig nem merte meglátogatni a szüleit, de végül rászánta magát. Már összetört idősemberként akadt rájuk, akik a fiaikat gyászolták, és minden erejükkel a kis városuk fenntartásán dolgoztak. Egyértelmű volt, hogy kevés idejük van hátra, de Gwylim azokra az évekre velük maradt, mígnem végül elbúcsúztak egymástól.
Ezek után bejárta az egész világot, mindig keresve azokat a helyeket, ahol hasznossá tudta tenni magát. Ez idő alatt átszokott a neve angol változatának, a Williamnek a használatára. Így az évek alatt beutazta Európát, ahol kerítés védte a határokat, ott is átszökve, majd a Közel-Keletre utazott. Öröklétűsége miatt sehol sem maradt sokáig, megállás nélkül mozgott. Az ezredforduló előtt elutazott Amerikába, majd Afrikába. Az utóbbi években visszatért Walesbe, pszichológiát tanulni, de még ekkor sem bírta rávenni magát, hogy felkeresse azt a helyet, ami a népe otthonából maradt. Egy este azonban véletlenül ráakadt a School of New Hopesra, ami mindenestül felkeltette a figyelmét. Meggyőzte magát, és jelentkezett a mentori állásra, emellett jelezte, hogy az iskolaorvos feladatkörét is elvállalná.

Érdeklődési köre: festészet, rajzolás, zene, olvasás. Főként klasszikus zenét hallgat, de a jazzt és a rockot is kedveli, alkotáshoz kiváló ihletőnek tartja őket. Olvasni főleg krimit, kortárs- és szépirodalmat olvas, meg persze az orvosi szakirodalmat. Nem szívesen vallja be, de titokban még vérbeli angol romantikus műveket is a kezébe vesz. Néha pszichológiáról szóló előadásokat néz a youtube-on.

Miért döntött úgy, hogy mentor lesz: Az életének az ad egyedül célt, hogy segíthet más embereken. Amint megtudta, hogy a népének leszármazottainak van lehetőségük együtt tanulni, azonnal érezte, hogy itt a helye.

ÁLLATI ÉNE / SEGÍTŐÁLLAT

Neve: Lana

Neme: nőstény

Kora: 3,5 év

Faja: gepárd

Jelleme: Csendes megfigyelő, társához hasonlóan csak ritkán beszél. Gepárd létére nagyon érdeklődő az emberi világgal kapcsolatban, így a maga módján – főként a többi lelkitárs által – sokat tájékozódik. Gwylimmel általában intelligens beszélgetéseket folytat, mondhatni ő az egyetlen állandó társasága, a férfi nála jobban senkiben nem bízik és Lana ezt tudja is. Mindig alaposan körbekémleli az adott tartózkodási helyüket, mind a maga, mind barátja javára. Ragadozóként szeret vadászni, így nem bírja sokáig a városi környezetet, ha csak lehet, a szabadban tartózkodik.

KIJÁTSZÓ

Neved: Sybill
Elérhetőséged: sybill.dumbledore@gmail.com
romeojulia.szerep.gportal.hu

TOVÁBBI KÉPEK

Képtalálat a következőre: „gaspard ulliel photoshoot”   Képtalálat a következőre: „gaspard ulliel hannibal”

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!