School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Rachel Schattentanz

Rachel Schattentanz


 

Neve: Rachel Schattentanz /Ordas /
Neme: lány
Születési helye és ideje: Németország, Wolfach, 1999. 12. 18.
Képessége: -
Melyik elem felett van uralma? : levegő
Karakter külső jellemzése: Barna haja a vállaira omlik. Bőre fehér, a sok keveredés miatt. Tekintete túlvilágiasan kékek és szinte a többiek lelkéig lát. Magassága épp eléri a 160 cm-t, tömege, izomzata miatt, több mint az átlagé. Álltalában feketével kihúzza szemeit, hogy még inkább kiemelje szemei világosságait. Hajlékony és gyors, valamint verekedésekkor kiszámíthatatlan. Kedvenc ruhája egy fekete kapucnis felső. Egy kelta holdas nyakláncot sosem vesz le, reméli, hogy bevonzza az igaz szerelmet. Jobb csuklóján sok apró vágás éktelenkedik, bal csuklóján egy vonyító farkasfej tetoválás van.
Karakter belső jellemzése: A baleset elött cserfes volt, folyamatosan pörgött és mindenben a legjobbat látta. A baleset után, mintha megölték volna azt a kis hebrencs lányt, helyére egy pesszimista életfilozófiájú, komoly nő lépet. Csendes és visszahúzódó. Leginkább azzal a feladattal jött az iskolába, hogy megtalálja saját hangját. Verekedéseket nem szokott produkálni, de ha kell, megvédi, ami számára fontos valamint magát. Szeret egyedül sétálni és kerüli a társaságot. Fél barátságokat kötni, mert fél, hogy elveszíti őket. Helyzeteket gyorsan képes felismerni és megoldani. Próbál a tőle telhető legjobban boldognak mutatkozni, hogy apja ne süllyedjen olyan depresszióba, mint anno ő volt.
Előtörténete: A Fekete Erdő melletti kis faluban élte le gyerekkorát. Már akkor is érdeklődött a régi törzsek élete, történeteik és hitviláguk. Apja és anyja nagyon sokat mesélt az ősökről, akik hatalmas fenevadakat terítettek le. Amíg kicsi volt apja játékosan képezte vadásznak. Sikeres is lett a képzés, mert egy gyors észjárású, fürge és szép leányka lépett a tinédzser korba. Az edzések során ragadt rá a becenév, amit szülei használtak, mert ennek az állatnak a jegyeit vélték felfedezni stílusában. Ekkor irányított először levegőt. Egy ismerősét szívből szerette, de a fiú megcsalta és csak játszott vele. Fájdalmában a kezével suhintott egyet a srác irányába egy széllöketet idézve egy fa törzsének lökte. Nagyon megijedt és elpanaszolta szüleinek tettét. A szülei mosolyogva fogadták, mert bebizonyosodott, hogy az ősi vérhez tartozik. Ez idő tájt nyúlt pengéhez és vágta jobb kezét. Anyja, hogy megvigasztalja egy Kelta Hold nyakláncot adott neki, ami vonzza a párkapcsolati sikereket. Anyja is és apja is keményen kezdték fogni, hogy minél jobb lehessen, mert ők ebbe az iskolába akarták járatni. Az iskolába iratkozás előtt varratta a farkasfejet magára, ezzel adva tiszteletet ennek az állatnak. Ám a nyár nem úgy telt, ahogy kellett volna. Anyja egy autóbalesetben meghalt, apja és az ő szívébe gyász költözött. Apja próbálja a legjobb életkörülményeket biztosítani, elég kevés sikerrel. Mindennél jobban szeretné, ha apja boldog lenne, ezért a lehető legjobban igyekszik teljesíteni az iskolában.
Érdeklődési köre: Lemúlt korok története és hitvilága.
Mentora: Keith Sangster

 

ÁLLATI ÉNE / SEGÍTŐÁLLAT

Képtalálat a következőre: „etióp farkas”

Neve: Nara
Neme: nőstény
Kora: 7 év
Faja: etióp farkas
Jelleme: Nara vigyázó, nyugodt teremtés, akiből megnyugtató, meleg aura árad. Néha már-már pótanyaként viselkedik. Társához hasonlóan jó helyzetfelismerő, és igyekszik mindig ott lenni, ahol éppen segíteni tud neki. Ha nem szükséges, nem beszél sokat, de jó hallgatóság. Rachellel szemben mindig türelmes, de alapból higgadt természete egészen addig tart, amíg nem érzi komoly fenyegetésben társát, ugyanis, ha szükséges, hatalmas támadó erőt tud produkálni. Félreértés ne essék, nem akarja minden hajszálát megóvni, felismeri a komoly helyzeteket. 

 

KIJÁTSZÓ

Neved: Fenris
Elérhetőség: ordasphoenix@gmail.com

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!