School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Aaron Lukas Sindre

Aaron Lukas Sindre


Képe

Neve: Aaron Lukas Sindre
Neme: Fiú
Születési helye és ideje: London, Anglia, 1995.December 22. (21 éves) 
Miért döntött úgy, hogy önkéntes munkát vállal?: Szülei is önkéntesként dolgoztak itt és így ismerkedtek össze, így elvárás volt, hogy ő is hasonlóan cselekedjen, ha már semmit se kezd az életével.
Feladata: Diákokat keres
Karakter külső jellemzése: Aaron egy meglehetősen magas srác, hisz 185 centire nőtt meg. Fekete haja nem éppen természetes, mivel eredeti színe az barna volt. Általában kétoldalt felvan nyírva neki, bár változó, hogy mennyire, igazából ritkán jár fodrászhoz, hagyja, hogy megnőljön a haja, pedig, ha nem foglalkozik vele, előszeretettel áll mindenfelé.
Ami szembetűnő rajta a magasságán kívül, az az, hogy tele van tetoválásokkal, amelyek, mind hordozzák számára valami fontos momentum emlékét az életéből. Ezekről általában senkinek se beszél, jobb szereti megtartani magának. Szeme kék, bár fénytől függően tűnhet akár még szürkének is. Angliai származása lévén fehérbőrű, bár le tud barnulni, de kínkeserves folyamat az, így nem erőlteti, hiába is szeret jóidőben sokat tartózkodni a szabadban.
Öltözködési stílusa nehezen behatárolható, mivel bármit elhord, persze kizárólag férfi cuccokra értve. Leginkább a vagányabb motoros szerkót preferálja, van is nem kevés bőrdzsekije, amit előszeretettel hord. A sötét cuccokat kedveli, de nem kizárólagos alapon hordja csak. 
Ha valamire, hát a nyakkendőre allergiás. Nem érdemes tőle elvárni, hogy kiöltözzön, mivel utálja az ilyen szereléseket. Tőle már az is nagy szó, ha valami ingfélét rá lehet erőltetni. Az eleganciának egyáltalán nem híve.
Karakter belső jellemzése: Nem a kedves fajta, egyáltalán nem. Ő a tipikus verőemberek közé tartozik. Ritkán lehet rá hatni észérvekkel, mivel meglehetősen hirtelen természetű. Olyan mint egy szélvész, ha nem figyel az ember, akkor nagyon könnyen magával ragadhatja, miközben végig söpör mindenen. Feldühíteni nem nehéz, lenyugtatni annál inkább.
Cseppet sem türelmes fajta, és nem is szereti, ha valaki ellenkezik vele, éppen ezért eléggé hatásos módja van arra, hogy bárkit meggyőzzön, bár nem mindig szép szavakkal.
Határozott jellem, aligha lehet rá azt mondani, hogy könnyen befolyásolható, e mellett pedig megbízható is. Nincs olyan feladat, amit ne végezne el szívesen, amennyiben azt érdekesnek találja. Nem nehéz vele megtalálni a közös hangot, csak figyelnie kell az embernek rá, mivel hajlamos arra, hogy elunja magát társalgás közben, vagy hamar von le következtetéseket a másikról. A női nem határozottan érdekli, de senkivel se bonyolódik komoly kapcsolatba, nem az a tipikus szoknyavadász és akárki nem is kelti fel az érdeklődését, igazából általában elsőre senki se fogja meg annyira, hogy tartalmasabb időt akarjon eltölteni vele.
Nem lehet rá azt mondani, hogy belsőleg valahol a felszín mélyén, kedves és aranyos lenne, mert ez nem így van. Hatalmas idióta tud lenni az tény, de az önzetlen kedveskedés távol áll tőle. Akivel még is az, biztosan közel áll hozzá, mint mondjuk a családtagjai. 
Amikor rossz kedve van, akkor szokott általában gitározni, de ezt teljesen hobbi szinten űzi csak, másoknak nem szokott játszani és nem is szeret. 
A szüleitől kapott egy régi chevrolettet, amit ő maga szokott szerelgetni, ha ideje van rá, ezt általában akkor teszi, ha már nagyon unja magát, és már tényleg nincs jobb dolga.
Előtörténete: Igazából semmi érdekes nem történt az élteében, ami kifejezetten említésre méltó lenne. egyszerű gyerekkora volt, szerető családban nevelkedett, bár kiskorától kezdve, nem bírt megmaradni a fenekén.
Mindig csinálnia kellett valamit, éppen ezért, eléggé nehezen lehetett vele bírni, ha valaki nem kötötte le rendesen az érdeklődését. 
Későbbiek folyamán is rendetlen gyerek volt, a szüleinek mindig meggyűlt vele a bajuk, mivel már akkor is igazi kis vérmes emberke volt.
Az iskolában mindig is közepesen teljesített, legalábbis addig, amíg tinédzser korára be nem került egy neki igen csak tetsző társaságba. 
Az átlaga nagyban leromlott és egyre inkább hajlott arra, hogy zűlött életet éljen. Ekkor kerültek fel a tetoválásai is, bár nyilván nem az összes.
A szülei ezt megelégelve 20éves korára elküldték ide, hogy legyen önkéntes, aminek persze cseppet se örült eleinte, de aztán egyre jobban belejött a szerepébe és elkezdte élvezni. Mondjuk ő úgy tekint a leszármazottak keresésére, mint mikor a vadász becserkészi a vadat, éppen ezért, ő az egyik leghatékonyabb ember, hisz eléggé jó  a meggyőző képessége.
Érdeklődési köre: Leginkább a nők érdeklid, de azok nagyon. A cigaretta és minden egyéb formája is érdekli, de legkomojabb érdeklődési köre közé, leginkább az autószerelést és a basszusgitározást lehetne sorolni.
KIJÁTSZÓ
Neved:
Feyre
Elérhetőség: E-mailen és az oldalamon el lehet érni.


 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!