School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Shanna

Shanna


KÉPE

Neve: Shanna
Neme: Lány
Születési helye és ideje: ?, ?, 565, 07. 27. (17 évesnek néz ki jelenleg)
Képessége: Alakváltás: Elviekben nem kellene, hogy legyen bármilyen képessége is, ám úgy tűnik azzal, hogy idekerült, ez is megváltozott a nép mostani erejére való tekintettel. Bár, ha úgy vesszük, lényegében csak egy kicsit átalakult, amit eddig tudott, hiszen ő is fel tudta venni egy állat alakját a saját idejében. Most viszont többet is fel tud, de csak olyan állatokét, amiket legalább egyszer már látott, de ehhez elég egy fénykép is róluk. Nem kizárt, ha tovább tudja fejleszteni a képességét, akár más ember külső jegyeit is magára öltheti. Ha állati alakban van, emberi gondolatai ugyanúgy megmaradnak és emlékszik is mindarra, ami az idő alatt történik vele. A képesség használata mindentől független, de érzelmi hatások befolyásolhatják, ha nem vigyáz eléggé.
Melyik elem felett van uralma?: föld
 külső jellemzése: Magassága teljesen átlagos, 165 cm körül mozog. Testalkata karcsú, nőies, már-már örékenynek is nevezhető, azonban a látszat csal, mert elég jó erőben van és az állóképessége sem utolsó. Első pillantásra látszik, hogy nagyon bájos jelenség, a szolídabbik fajtából. Arcát sötétbarna hajfürtök keretezik, melyeket legtöbbször kiengedve hord, vagy esetleg egy szalaggal összefogva, nagyon ritkán befonva, de általában tincsei szabad táncot járnak az arca körül. Legtöbbször nyílt kíváncsiságot látni arcán, nagyon könnyű olvasni lágy vonásaiból, az is igaz, hogy sohasem próbálta takargatni az érzelmeit. Tekintete könnyen megfog másokat, mélykék pillantása legtöbbször érdeklődve fürkészi a környezetét. A szemei szinte mosolyognak, ebből is látszik, hogy egy közvetlen, vidám teremtésről van szó, aki a legkisebb mértékben sem mesterkélt. Mozdulatai finomak, kecsesek, olyanok, mintha a lány érzékelné környezete minden rezdülését. Nagyon jók a reflexei, köszönhetően az életmódjának és gyorsan tud reagálni mindenre, emellett nagyon fürge is. Hangja lágy, dallamos, tipikusan az a fajta, amit jó hallgatni.
Öltözködéséről csak azért nem lehet sokat szólni, mivel eddig csak a nép többi tagjára is jellemző, egyszerű szabású, kézzel készített ruhákat hordta, amin itt nyilván kénytelen változtatni. Mindenesetre nem egy feltűnési viszketegségben szenvedő lány, így a harsány stílus semmiképp sem jellemző rá. Az összkép alapján kicsi talán naívnak lehetne titulálni, ami olyan szempontból igaz is, hogy hírből sem ismeri azt a világot, ahová került, így nincsenek tapasztalatai sem, amikre alapozhatna. De igazán tündéri, talán még különleges jelenségnek is mondható, aki nyitott és érdeklődő, már külsőleg is.
Karakter belső jellemzése: Jellemének fő eleme a kíváncsisága, ami meghatározta szinte az egész életét. Már gyerekkorában is nagyon eleven volt, veszélyérzet nélkül, ami miatt gyakran keveredett galibába, azt viszont nem mondhatni, hogy tanult belőle, mert azóta is ugyanolyan érdeklődő, bár egyfajta gyanakvás azért már kialakult benne. Gyorsan tanul, ami annak köszönhető, hogy erős tudásvágy lapul benne, ami párosul azzal is, hogy intelligensnek mondható. Ezek mellett közvetlen, nyitott, szívesen ismer meg új embereket, ami nem csoda, hiszen minden iránt érdeklődik, ami számára ismeretlen. Jó társaság, lelkes és megértő, emellett jól tud titkot tartani. Azt viszont nem lehet mondani rá, hogy lázadó, vagy szabályszegő jellem, bár azokért sok mindent megtenne, akik fontosak neki, hagyománytisztelőnek nevelték és tudja, hol a helye, mik a kötelezségei és mik az elvárások vele szemben. Ilyen szempontból talán egy kicsit szűk látókörű, mert nem igazán tud vagy akar ilépni a konfortzónájából. Persze önálló gondolatai vannak és nem teljes mértékig befolyásolható, de vezetőnek nem megfelelő.
Annak ellenére, hogy felelősségteljes, nagyon fiatalos és a kisebb gyerekekkel is jól megtalálja a közös hangot, egy jó tréfában akármikor benne van és olykor még a komolytalan jelzővel is illethetjük, de éles helyzetben, de a mindennapokban is lehet rá számítani egyaránt. Jólelkű teremtés, aki szereti inkább a jót meglátni az emberekben és a rosszat figyelmen kívül hagyni, ami kellemetlen helyzetekhez vezethet. Mélyérzésű, talán túlságosan is nagy feneket kerít néhány dolognak, ami miatt nehezen lép túl dolgokon és elég könnyű megijeszteni is, olyankor eléggé magába tud fordulni.
Nem bírja elviselni a tömeget, egyszerűen rosszul van tőle, így igyekszik is azt elkerülni és a szűk helyeket sem szereti. Inkább kisebb társaságban érzi jól magát, amikor követni tudja az eseményeket, de nagyon társaságcentrikus, nem szereti a magányt. Egyáltalán nem haragtartó, sőt inkább konfliktuskerülő, egyszerűen megrémiszti maga a veszekedés és nem igazán tudja kezelni az ilyen helyzeteket, ezért inkább igyekszik kikerülni azokat.
Nyilvánvaló gyengéi ellenére nagyon jóságos, szeret és tud gondoskodni másokról, ami talán arra vezethető vissza, hogy népes család tagja. Az idősekkel szemben nagyon tiszteletteljes, a fiatalabbakkal viszont olykor anyáskodó, de nem a bosszantó módon, nagyon ért ahhoz, hogy szinte akárkivel megtalálja a közös hangot és megértesse magát vele. Színes egyéniség, akinek mondhatni több oldala van, érdeklődése miatt egyeseknek akár bosszantó is lehet, de mindent összevetve alapjáraton jól ki lehet jönni vele.
Előtörténete: Bizonyára már feltűnt a születési dátumánál, hogy valami nem stimmel. De nem kell aggódni, Shanna közelsem vámpír, vagy hasonló, egyszerűen csak látszólag lehetetlenül alakult az élete, de ne szaladjunk ennyire előre!
Ő még tényleg az ősi idők szülötte, amikor népének tagjai lakták be ezt a vidéket, ahol ma az iskola áll. A hatodik században ugyanis virágoztak már a hagyományaik, s különös erejük is nagyban megmutatkozott. A környéken élő vadlovakkal is jó kapcsolatban álltak már ebben az időben is, soraikban pedig szigorú, tiszteletteljes hierarchia uralkodott. Így Shanna teljes mértékig világuk pompájába született. Édesanyja a fiatalokat tanította meg mindarra, amit tudniuk kellett a népükről, édesapja is nagy tiszteletben állt köreikben, híresen jó vadász volt. Shanna a pár legidősebb gyermeke, de rajta kívül még öt csemete van a családban, akikre ő maga is gyakran vigyázott és nagyon jó a kapcsolat köztük.
Kiskorától kezdve nyíltszívű és érdeklődő lányka volt, akit sohasem riasztottak el az új ismeretek. Figyelt, tanult, szinte az első pillanattól kezdve ámulva, csodálattal szemlélte maga körül a világot és ahogy cseperedett remélte, hogy egyszer olyan nagy tudású lesz majd, mint anyja és olyan jól tud majd bánni a fegyverekkel, mint apja. A nőknek is szükségük volt arra, hogy megvédjék magukat, hiszen más örzsekkel mindig akadnak összetűzéseik, Shanna apja pedig ügyelt arra, hogy a lánya jól megtanuljon bánni többféle fegyverrel. Tőrrel a kezében a legügyesebb, de jól ért a késdobáshoz és az íjhoz is. Keményen dolgozott azért, hogy kivívja szülei elismerését, ami sikerült is, hiszen nagy becsben tartották.
Az élete mindig is kalandos volt, amit ő egyáltalán nem bánt, szívesen tett felfedező sétákat falujukon kívül is, pusztán a kíváncsiságtól hajtva, de nem egyszer előfordult, hogy a környéken lakók közül megtámadták, így az idők során megtanulta, hogyan védje meg magát és miként tud ügyesen az erdő fái közöt rejtőzni. Barangolásai során reeül kiismerte az élőlényeket is, akik körülöttük élnek, volt ideje megfigyelni őket és tanulmányozni a viselkedésüket, ezért jól ért a különböző állatok testbeszédéből. A törzzsel kapcsolatban álló lovakkal is sok időt töltött, s viszonylag hamar társra is talált egy Rhea nevű fekete kanca személyében, akikkel tényleg elválaszthatatlanok voltak.
Tizenéves korában arra is fény derült, milyen alakot képes felvenni. Mindig is sokat álmodozott arról, mivé fog majd átváltozni, hiszen hajlamos elábrándozni, de az alakra, amit végül kapott, nem számított, ám annál inkább örült neki. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy madártávlatból is látták már az élőhelyüket, Shanna viszont ezen kevesek közé tartozik, hiszen sok időt töltött sólyom alakban az eget hasítva, vagy szeretett népe fölött őrködve, ezek után sokszor alkalmazták erre a posztra, vagy akár felderítésre. Ő mindezt élvezte, sőt szerette is csinálni, hiszen így is bővíthette ismereteit.
Mondhatni aranyélete volt akörülményekhez képest, ám joggal merül fel a kérdés, hogyan került a School of New Hopesba, a huszonegyedik századba? A történetben szerepet játszik egy másik törzs, illetve egy különös jelenés is. Az történt ugyanis, hogy egyik felderítése során nyílvessző találta el, ami miatt elég nagyot zuhant, de egy kéztöréssel túlélte, amire akkor derült fény, mikor elég jól lett ahhoz, hogy visszaváltozzon, bár addig is érezte, hogy a szárnyával nem stimmel valami. Elfogták, vele akarták zsarolni az ő falujuk vezetőjét, hiszen elég fontos tagja volt közösségének. Nem mondhatná, hogy nem rettegett attól, mi lesz vele, mert igen is félt, pedig viszonylag jól bántak vele, de nem tudta elviselni, hogy nem mehet oda, ahová akar és minden lépését figyeli valaki. Köztük egy néma őrszem, aki soha nem szólt hozzá, de mindig éberen figyelte őt. Shanna valamiért különösen kíváncsi volt rá, egyszerűen érezte, hogy az a lány más, mint a többiek, de egészen addig nem tudta, miért, amíg egyszer meg nem próbált megszökni. Nem jutott messzire, vagyis nem jutott volna, ha a titokzatos lány nem lép közbe. Többen is üldözték, azonban ő ért oda hozzá legelőször, a lánynak pedig rögtön feltűnt, hogy furcsa őrszeme más, mint korábban. Abban sem volt biztos, hogy ő az, mert csak egy pillanatra látta az arcát, amikor a másik megragadta, a szemébe nézett és mondott neki valamit, de ő egy szót sem értett belőle, csak annyit szűrt le nagy döbbenetében, hogy a lány mégis tud beszélni. Az azonban világosvolt, hogy teljesen más nyelven, mint amit Shanna ismer. A lány kezei erősen tartották a vállát, aztán egyszer csak úgy érezte, mintha forgószél szippantotta volna be és sötét lett körülötte, a falu pedig, ahol fogvatartották, eltűnt.
Amit Shanna nem tudott az az volt, hogy a School of New Hopes egyik diákja mentette meg az életét, hiszen bizonyára megölték volna, ha elkapják. Ella Graywood, a bizonyos leszármazott képessége ugyanis meglehetősen különös vol, hiszen képes visszamenni a múltba, elmozdítani onnan tárgyakat, élőlényeket, ami elég veszélyes. Persze nem korlátlan ideig tudja ezt megtenni és nem tud akárhova visszamenni, de ez nem az ő története. Shanna sorsához kapcsolódóan annyi a fontos, hogy ez még abban az időben történt, amikor a lány nem tudta teljesen jól uralni a képességét és teljesen véletlenül került olyan régre, azt sem tudta, hová. Próbált elvegyülni az ottaniak között, így esett, hogy Shanna őrzését is rá bízták, amikor pedig megmentette, csak az volt a szándéka, hogy biztonságban tudja a lányt, így küldte el a jelenébe, ő maga viszont nem tudott vele menni, az már túl sokat vett volna ki belőle. jó kérdés, hogy vajon túlélte-e az akciót, de az még nagyobb talány, mit fog kezdeni a lány ebben a modern világban?
Érdeklődési köre: Egyszerűen minden, ami számára új. Könnyű lenyűgözni, hiszen kíváncsisága határtalan, szeret mindenhez közel kerülni és alaposan megvizsgálni dolgokat. Nagyon kedveli a természetet, az állatok társaságát, de az emberekét is.
Mentora:
Eimear Fallon

ÁLLATI ÉNE / SEGÍTŐÁLLATNeve: Mao
Neme: hím
Kora: 8 év
Faja: vörös panda
Jelleme: Mao egy igazi izgő-mozgó kis jószág, olyan, mintha rugóval húzták volna fel. Mondhatni nulla-huszonnégyben pörög és sokszor be nem áll a szája, fiú létére mindenféléről csacsorászik. Emellett persze jó megfigyelő, állandóan a környezetét lesi, és tovább is adja, amit hall vagy lát, tehát könnyű tőle információhoz jutni, legyen szó bármiről. Kicsit olyan, mintha pletykás lenne, de valójában csak így tartja a kapcsolatot társával. Végtelenül odaadó és szerető, rajongásig oda van Shannáért, bár ennek az a hátránya lehet, hogy néha kicsit nehéz lekoptatni őt.

KIJÁTSZÓ

Neved: Lex
Elérhetőség: vertesiali@gmail.com | the-host.gp, rosenberg-rpg.gp

TOVÁBBI KÉPEK

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!