School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Aidain

Aidain


Neve: Aidain
Neme: fiú
Születési helye és ideje: ??? 2002. május. ?? – öröklétűvé válhat
Képessége: még nem ismert
Melyik elem felett van uralma? víz
Karakter külső jellemzése: Aidain egyelőre elég alacsony a többi fiúhoz képest, 160 centimétert is alig éri el. Ő úgy tudja, majd később meg fog nőni – legalábbis erre következtetett abból, hogy nagyapjának a válláig ha ért – de egyelőre nem érzi ennek a jelentőségét. A haja göndör és barna, de kiskorában még göndörebb volt, egyre inkább egyenesedik ki neki. A bőre a napfényben elég szegény erdőben soha nem tudott színt kapni, ezért elég fehér, maximum a kosztól kaphat barnás színt, amikor elesik a sárban. A szeme barna, de időnként kicsit zöldesebb vagy kékesebb árnyalatokban játszik. A tartása egyenes, általában felszegett fejjel jár, kivéve, ha valamiért zavart vagy szomorú. Eddig mindig azt a ruhát hordta, amit a nagyapja adott neki, de hogy azokat ő maga csinálta-e, vagy megtartotta régebbről, azt nem tudni. Ezután azonban aligha fogja azt viselni, mint régen

Karakter belső jellemzése: Aidain elég szótlan, csak akkor beszél, amikor kifejezetten szüksége van rá, és akkor sem sokat. A gesztusokból jobban ért, és ezért ő is inkább azokat használja, azt nem tudja, mi van akkor, ha valaki ezt nem érti meg. Nagyon jó megfigyelőképessége van és rettentően kíváncsi, mindent megnéz/megfog, amit csak lehet. Mivel alapjában véve nem túl beszédes, de ami érdekli, azt muszáj megtudnia valahogy, ezért a legtöbb mondata kérdés. Mivel egész életében csak egy olyan emberrel találkozott, akire emlékszik, nem túl jó emberismerő, és mindig meglepődik, ha valaki nem úgy viselkedik, mint ő vagy a nagyapja. Ez számára teljese új és idegen. Mindenesetre nagyon kitartó, és ha elhatározza egyszer, hogy megismer valamit – vagy valakit – akkor azt nem adja fel. Szereti a természetet, és mivel ott nőtt fel, a környezetét ismeri, mint a tenyerét. Szeret képzelődni és álmodozni is, és úgy gondolja, mindenre megfejtést találhat, ha felnéz az égre. A csillagokról nagyon sok mindent tud, mivel ezekről rengeteget meséltek neki. Ha valamit a fejébe vesz, mint említettem, attól nehéz eltántorítani, de ez sajnos akkor is igaz, ha valami butaságok csinál. Elég makacs és néha önfejű, csak akkor hallat a tanácsokra, ha nincs semmi fogalma arról, amivel kapcsolatba került. Ha ilyen ez az alkalom, akkor a kíváncsisága kerül előtérbe és sokkal könnyebb bírni vele. Nem arról van szó, hogy túl vad személyiség volna, dehogy is, csak a hátrányos kimenetelű cselekedeteit nehéz megfékezni. Egyébiránt eléggé „láthatatlan”, könnyen el tud tűnni a szemek elől, és csak akkor tűnik fel, ha valami nagyon látványosat tesz, vagy megszólal. Ő eddig ennyit vett észre ebből. A szép hangok mondhatni elvarázsolják, mivel nagyon ritkán hallott bármiféle különleges dallamot is. Leginkább az állatok neszeit figyelte, de egy idő után már nem volt neki annyira szórakoztató. Végül pedig, de nem utolsó sorban, hatalmas tudásvágya van, új tudományokkal könnyű lenyűgözni.

Előtörténete: Aidain története jóval a születésénél korábbra nyúlik vissza. A nagyapja még a nép egyik tagja volt, ismerte Elaine édesanyját is, pár évvel idősebb volt nála. Több, mint harminc évesen vált öröklétűvé, korábban nem akart, mert fiatalabbként elég nyegle volt. Egy betelepülő család legidősebb leányát vette feleségül, de sajnos hamarosan elveszítette egy betegségben, amin sehogyan sem tudtak segíteni. Egyetlen egy újszülött fia maradt utána csupán, akit a gyászban is szeretettel nevelt föl. A fiú még kisgyerek volt, amikor a nép szétoszlott a világban, ezért nem igen értette, mi történik és miért olyan nagy baj ez. Az apjának viszont ez annál nagyobb gond volt. Szerette a népét és mindent megtett volna azért, hogy egyben maradjon. Amikor azonban látta szétszéledni őket, úgy érezte, ő sem maradhat ott egyedül tovább. de nem ment messzire. A közeli erdő túlsó felén épített egy kis faházikót és ott nevelte a fiát. Évekkel később a fiú egyszer elszökött, ő egy hétig kereste, míg végül az akkora már kamasz egy lánnyal együtt tért vissza. Elmesélte, hogy ő is a nép egyik leszármazottja, és rengeteg érdekes dolgot mesélt neki a „külhoni” életről, arról, ami Anglia városaiban zajlik. Ki akart költözni oda. Az apja persze mélységesen ellenezte a dolgot, és maga mellett tartotta őt egészen addig, amíg a gyermeke elég nagy nem lett. Amikor elérte azt a kort, hogy öröklétűvé váljon, az egyre idősödő, de kívül még mindig fiatal szülő tudta, nem tarthatja maga mellett tovább. Fájó szívvel engedte útjára. Közel egy évszázadig semmit sem hallott felőle, egyedül a melléje szegődött állat tért vissza hozzá időnként. Innen tudta, hogy minden rengben van. Aztán egyszer csak a fia és a lány újra megjelentek azzal a céllal, hogy egybekeljenek. Elmesélték, hogy a kintiek szokásai szerint már megtették, de szerették volna, ha ő is áldásukat adja rájuk. Azt mondták, kicsit itt is maradnának megpihenni. Ő persze nagyon boldog volt, hogy megtörték a magányát és több, mint húsz évig újra együtt élt a gyermekével és újonnan jött menyével. Ezután az idő után azonban újfent elváltak az útjaik, a két fiatal ismét fel akarta fedezni Angliát. Azt mondták, végre szeretnének ők is gyereket vállalni, de ezt csak akkor teszik meg, ha már eléggé kiigazodtak minden téren ezen a világon. Elmentek, de most folyamatosan vissza-visszatértek kisebb üzenetekkel és hírekkel magukról. Egyszer azonban futva és loholva érkeztek: elmesélték, hogy baj van. Nem jártak eléggé nyitott szemmel és nem számítottak arra, hogy még ebben a modern korban is (amelyen már teljességgel kiigazodtak) lehetnek veszélyes emberek, szekták. Egy ilyen akadt rájuk, és a képeségüket akarta- mivel nekik már az volt – különböző ügyekre, kísérletekre felhasználni. Az apa persze intette őket, hogy maradjanak, legfőképp mivel a lány már gyermeket várt, és ők így is tettek. Miután azonban Aidain megszületett, elmentek még egyszer, hogy újra szétnézzenek a vidéken. Soha többé nem tértek vissza.
A férfi persze magába zuhant és úgy érezte, immár másodjára éli át ugyanazt. Csak ez sokkal rosszabb volt. Azonban nevelni kezdte a kicsit és elhatározta, óva inti majd ettől a modern világtól. Később ez a hozzáállás eljutott odáig, hogy egyáltalán nem szólt neki róla. Aidain persze kíváncsi volt és amint megtanult az ősi nyelven beszélni, kérdezősködni kezdett. Hol vannak a szülei? Egy egyszerű meghaltak volt a válasz. Miért csak ők ketten vannak, hol vannak más emberek? Ők a népük talán utolsó tagjai, jött a felelet. Ez mindig mély letargiába süllyesztette a fiút, akárhányszor csak belegondolt. Érdekelte, vajon vannak-e más népek körülöttük, hiszen azt kizártnak tartotta, hogy ők legyenek az utolsó emberek is, ez teljesen abszurd volt. Egyszer el is indult messzire, úgy érezte valami hívja bent az erdőben, olyan mélyen, amilyen mélyen még sosem járt. A nagyapja azonban észrevette, utánament és elkapta. Megszidta és megtiltotta neki, hogy messze menjen. Ettől persze csak egyre nőtt benne a kíváncsiság, és tizenkét évesen újra próbálkozott, de ismét visszavitték. Ekkor a nagyapja azt mondta neki, a kinti népek veszélyesek és óvakodjon tőlük, mert ők ölték meg a szüleit. Aidain ettől teljesen magába zuhant, több napig nem is mondott semmit. Egészen odáig azt hitte, a kinti emberekkel csak jót tenne, ha találkoznának, és teljesen megrengette a hír, hogy nem így lenne. Egy hét után viszonylag túltette magát a dolgon, ugyanúgy beszélt és ugyanúgy eljárt növényeket szedni, sétálni és vadászni a nagyapjával, mint bármikor korábban. De belül azért megjegyezte ezeket.
Egy évre rá jelentkezett Aidain elem-irányító képessége, az akarata nyomán egy röpke pillanatig úgy tűnt, irányt változtatott a patak. Koncentrált, és akkor mást kicsit ki is jött a medréből. Addig is hallott meséket bőven a népről, és annak „megbolondult erejéről” is, így nem csodálkozott el ezen, örült, hogy van valami különleges, ami történik vele. Sajnos ebben nem kaphatott segítséget, ugyanis a nagyapja még az a generáció volt, amelyik át tudott változni valamelyik állattá, de a férfi ettől függetlenül kiállt mellette és tanította úgy, ahogy tudta. Gondolkodott és tanácsot adott neki abban, mit is lehet tennie, ha irányítani akarja a képességét. Az az év a fiú számára kifejezetten izgalmas volt, egy pedig sem unatkozott, mondhatni, hiszen volt új dolog, amivel leköthette magát. Azonban az az év is eltelt, és a következő pipacshervadáskor nagyobb, messzemenőbb túrát tettek a nagyapjával, mint ahogy a pipacs virágzásakor és az első hó leestével is – ekkortájt estek meg ugyanis a családban a születésnapok, amelyeknek ilyen egyszerű emlékünnepet tartottak. Ez a séta azonban rossz véget ért, egy vadállat támadta meg őket, és nem tudtak kellőképpen védekezni, Aidain nagyapja pedig súlyosan megsebesült. Végül elkergették az állatot, de a férfi mellkasa csupa vér volt, és úgy tűnt, teljesen elgyengült. Nagy nehezen sikerült a fiúnak segíteni neki visszatámolyogni a házba, ő ekkorra már sírt. A férfi azt mondta neki, ne legyen gyenge, hanem maradjon éppolyan erős, mint amilyennek nevelte őt. Ekkor, mivel érezte, hogy a halálán volt, beavatta mindenbe, amit eddig elhallgatott előle. Hogy bármilyen szörnyű legyen is a világ, a szülei valamiért szerették és abba akarták őt belenevelni, csak nem sikerült. Azt mondta, azért nem engedte mélyebbre az erdőben, mert annak túloldalán volt a nép lakóhelye anno, és nem akarta neki megmutatni. Azonban ő figyelt, és tudta, hogy a környéken is élnek emberek, nem csak abban a messziségben, amelyről ijesztegetésképpen mesélt. Miután mindezt végigmondta, lepihent, de pár órával később megállt a légzése és nem kelt fel többet. Aidain keservesen szomorúan, tehetetlenül sírva és valahol a háttérben dühödten kerekedett neki az útnak, és rohanni kezdett keresztül az erdőn. Meg sem állt szinte, csak amikor elesett, de utána is töretlenül folytatta az útját, nem is tudva, miért és mire vállakozik.
Érdeklődési köre: csillagok, zene, minden, ami újdonság
Mentora: Elaine Maire Dawn (

ÁLLATI ÉNE / SEGÍTŐÁLLAT

KÉPE

Képtalálat a következőre: „farkas”

Neve: Nola
Neme: nőstény
Kora: 3 év
Faja: Farkas
Jelleme: Igazi magányos farkas, persze ha azt nem számítjuk, társa mindig vele van. Harcos típus, társáért bármit megtenne, nem igazán viseli el, ha bántani próbálják. Visszahúzódó , nem igazán keresi a társaságot, de jó megfigyelő, és amit megtud, megjegyzi magának. Minden érdekli, de ahelyett, hogy kíváncsiskodna, inkább figyel, és úgy próbál minél többet megtudni arról, ami épp foglalkoztatja. Mindig lehet rá számítani, tipikusan az a típus, aki bárhová képes lenne követni azt, akit szeret, persze ez nem jelenti azt, hogy heves természetű. Azt sem mondhatni róla, hogy minden áron óvná a társát attól, hogy a saját hibáiból tanuljon, inkább csak a háttérből figyel, ha valami kockázatosba kezd és akkor lép közbe, ha már tényleg veszélyes a helyzet. Olyan, mint egy tökéletes testőr és valljuk be, a külleme sem elhanyagolható, igazán tiszteletet parancsoló, fenséges jelenség.

KIJÁTSZÓ

Neved: Sybill
Elérhetőség: sybill.dumbledore@gmail.com

TOVÁBBI KÉPEK (HA VANNAK.)

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!