School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Edmund Jäger

Edmund Jäger


Neve: Edmund Jäger
Neme: fiú
Születési helye és ideje: 2000. január 1. Norvégia, Oslo
Képessége: láthatatlanná válás
Melyik elem felett van uralma: levegő

Karakter külső jellemzése: Édesapja német, édesanyja norvég származású, így hát volt honnan örökölnie a sztereotípiába illő géneket. Magas, egyelőre 180 centi, de még bőven növésben van. A bőre hófehér, arcát és karját halvány szeplők borítják, de tapintása egyébként akár a rózsaszirmoké. Haja eredetileg szalmaszínű, de kiszőkíttette, szeme viszont sötét zöldes-barna, ami így ritka párosítás.
Öltözködését tekintve nagyjából követi a divatot, de nem dob ki kisebb vagyonokat a megjelenésére. Ápolt és tiszta, olyan illata van, akár a friss hegyi levegőnek, ami kész rejtély, honnan ered. Általában sötét ruhadarabokat hord, fekete farmert, fehér vagy szürke pólót, esetleg farmer inget. Hűvösebb időben néha a derekára köt egy pulóvert, ha pedig már tombolnak a mínuszok, felvesz egy kötött kardigánt. Fagyos teleken odakintre felvesz egy kabátot és egy sálat, de ez már elég neki ahhoz, hogy ne fázzon.
Van egy M betűt formázó tetoválása a bal alkarján, de senkinek nem árulja el, honnan ered, vagy mi okból varratta magára, egyedül a családja tudja az indokát. Bal füle két helyen is ki van lőve, de nála opcionális, hogy hord-e fülbevalót vagy sem.
Karakter belső jellemzése: Bár külsőleg igencsak helyesnek mondható, a jelleme hagy némi kívánnivalót maga után. Röviden megfogalmazva, egyszerűen csak rossz. De persze a személyisége nem ennyire egyszerű. Alapvetően érzelemközpontú, de megpróbál úgy viselkedni, mintha racionális és reál-beállítottságú lenne, így próbálva meg kiiktatni az életéből az érzelmeket. Sokszor érzi rosszul magát, de az évek alatt lassan hozzászokott, és már kényelmetlenül érzi magát a boldogságban, a „fényben”. Úgy próbálja meg biztosítani a saját világában kialakított helyét, és igazolni magát, hogy másokat tesz boldogtalanná. Lehet az egy apró csíny, ami miatt az embernek rosszul indul a napja, például egy mézzel összekent kilincs, de lehet akár gáncsolás, verbális bántalmazás, hosszas lelki gyötrés, akármi. De ami felteszi az i-re a pontot, az az, hogy ezeket láthatatlanul teszi, és mindeközben megjátsza magát. Elhiteti az emberekkel, hogy kedves, figyelmes, és érdeklődik minden dolguk, örömük-bánatuk iránt, így a hallottak után ott tud szúrni, ahol az igazán hatásos lehet. Hogy titokban tartsa saját bűnösségét, a képességeit hívja segítségül, ezért szorgosan tanul.
Mindemögött a fekete-fehér máz mögött egy üres, repedt porcelánváz áll. Az igazi Edmund bolyongó, nincs célja az életében, és ezt az űrt igyekszik gonoszságával kitölteni. Olvas, próbál hobbit keríteni magának, és eljátszadozik az emberekkel, de a magányhoz szokott. Ezért is okoz komoly kihívást neki egy társ, mint akivel az iskolában is kénytelen megbarátkozni.
Előtörténete: Képességeit anyai ágról örökölte, akinek a családja a nép széthullása után a szigetország északi felére vándorolt, onnan pedig hajóval keltek át a skandináv-félszigetre. Szülei egy kikötővárosban találkoztak, ahol anyja nyáron pincérként dolgozott egy étteremben, halkereskedő apja pedig munkaügyben érkezett. Szerelmesek lettek, randevúzni kezdtek, és nem sokkal több, mint két évvel a találkozásuk után összeházasodtak, és a fővárosba költöztek. Nem volt gond Edmund anyjának származásával, akinek a képessége – a telekinézis – igen sokat segített a hétköznapokban.
Aztán két évvel a házasság megkötése után megszületett Edmund, rá hat évvel az első, nyolc évvel a második húga. Bár Mira és Lisa korban közelebb álltak egymáshoz, az idősebbik lánytestvér mindig is a bátyjához húzott. Ő idő közben lassan fedezte fel a képességeit, főként a levegő elem irányítását. A testvérek sok időt töltöttek együtt, túráztak, járták a természetet, főleg a két idősebb, hiszen Lisa még nagyon kicsi volt. Aztán amikor Mira nyolc, Edmund pedig tizennégy éves volt, a család vidékre ment campingezni. A gyerekeket sötétedés előtt elküldték tüzifáért, de a sűrű -lombok és aljnövényzet csökkentette a látómezőt, így nem láthatták a cserjéken túl a szakadékot. Mira óvatlanul átmászott a bokrokon gallyakért, de átesett rajtuk, és legurult a meredek domboldalon.
A sokk, a gyász, a fájdalom még nem lett volna elég, a szüleik őt hibáztatták a történtek miatt, az apja kishíján azt is számon kérte rajta, miért nem használta a képességét, holott az akkor teljesen haszontalan volt.
A történtek után a család Németországba költözött, Mirát is ott temették el. Apja családjának környezetében azonban Edmund csak még nyomorultabbul érezte magát, és az addig is zárkózott fiú még jobban befelé fordult. A kamaszkor is segíthetett azon, hogy akármennyi idő telt is el, mindig a szülei neheztelését érezte a vállán. Két év alatt két helyi iskolából rúgatta ki magát, nem tudta fékezni az indulatait, addig tökéletesen kordában tartott ereje is egyre gyakrabban elszabadult, elemi képessége már-már a telekinézis határait súrolva okozott károkat. A szülei ezek után újabb, ezúttal speciális iskolát kerestek, és amint rátaláltak a School of New Hopes-ra, beíratták, és
még a tanév kezdete előtt a kollégiumba küldték, remélve, hogy Edmund itt újra megjavulhat.
Érdeklődési köre: Olvasás, zene hallgatás, ezen kívül néha videójátékozik vagy a telefonját nyomkodja. De a fő hobbija a szabotálás, mások életének tönkretétele, trükkök, csínyek tervezése és megvalósítása. Ha ez utóbbihoz bármi kell, akkor azt lelkesen tanulja.

Mentora: Eimear Fallon

ÁLLATI ÉNE / SEGÍTŐÁLLAT

KÉPE

Neve: Thunder
Neme: kandúr
Kora: 6 év
Faja: perzsa macska
Jelleme: Mondhatni jóképű külseje ellenére a jelleme sajnos mást mutat. Egy kicsit olyan ő, mint Edmund élő lelkiismerete, végül is tényleg része a fiú lelki világának, mindenért azonnal riadóztatja, mint egy vészcsengő, ha a társa épp valami újabb huncutságon töri a fejét. Állandóan igyekszik észhez téríteni Edmundot, ő az a józan kis hang a fejében, ami soha sem hagyja békén. Ha társáról van szó, végtelen a türelme, nem úgy más lényekkel, mert velük inkább hűvösen távolságtartóan, rosszabb napjain mogorván viselkedik. Persze csak azért aggódik társa miatt is, mert nagyon is szereti, hogyan is tehetne másképp?

KIJÁTSZÓ

Neved: Sybill
Elérhetőség: sybill.dumbledore@gmail.com

További képek

Kapcsolódó kép

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!