School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Edmund Jäger

Edmund Jäger


Neve: Edmund Jäger
Neme: fiú
Születési helye és ideje: 2000. január 1. Norvégia, Oslo
Képessége: láthatatlanná válás
Melyik elem felett van uralma: levegő

Karakter külső jellemzése: Édesapja német, édesanyja norvég származású, így hát volt honnan örökölnie a sztereotípiába illő géneket. Magas, egyelőre 180 centi, de még bőven növésben van. A bőre hófehér, arcát és karját halvány szeplők borítják, de tapintása egyébként akár a rózsaszirmoké. Haja eredetileg szalmaszínű, de kiszőkíttette, szeme viszont sötét zöldes-barna, ami így ritka párosítás.
Öltözködését tekintve nagyjából követi a divatot, de nem dob ki kisebb vagyonokat a megjelenésére. Ápolt és tiszta, olyan illata van, akár a friss hegyi levegőnek, ami kész rejtély, honnan ered. Általában sötét ruhadarabokat hord, fekete farmert, fehér vagy szürke pólót, esetleg farmer inget. Hűvösebb időben néha a derekára köt egy pulóvert, ha pedig már tombolnak a mínuszok, felvesz egy kötött kardigánt. Fagyos teleken odakintre felvesz egy kabátot és egy sálat, de ez már elég neki ahhoz, hogy ne fázzon.
Van egy M betűt formázó tetoválása a bal alkarján, de senkinek nem árulja el, honnan ered, vagy mi okból varratta magára, egyedül a családja tudja az indokát. Bal füle két helyen is ki van lőve, de nála opcionális, hogy hord-e fülbevalót vagy sem.
Karakter belső jellemzése: Bár külsőleg igencsak helyesnek mondható, a jelleme hagy némi kívánnivalót maga után. Röviden megfogalmazva, egyszerűen csak rossz. De persze a személyisége nem ennyire egyszerű. Alapvetően érzelemközpontú, de megpróbál úgy viselkedni, mintha racionális és reál-beállítottságú lenne, így próbálva meg kiiktatni az életéből az érzelmeket. Sokszor érzi rosszul magát, de az évek alatt lassan hozzászokott, és már kényelmetlenül érzi magát a boldogságban, a „fényben”. Úgy próbálja meg biztosítani a saját világában kialakított helyét, és igazolni magát, hogy másokat tesz boldogtalanná. Lehet az egy apró csíny, ami miatt az embernek rosszul indul a napja, például egy mézzel összekent kilincs, de lehet akár gáncsolás, verbális bántalmazás, hosszas lelki gyötrés, akármi. De ami felteszi az i-re a pontot, az az, hogy ezeket láthatatlanul teszi, és mindeközben megjátsza magát. Elhiteti az emberekkel, hogy kedves, figyelmes, és érdeklődik minden dolguk, örömük-bánatuk iránt, így a hallottak után ott tud szúrni, ahol az igazán hatásos lehet. Hogy titokban tartsa saját bűnösségét, a képességeit hívja segítségül, ezért szorgosan tanul.
Mindemögött a fekete-fehér máz mögött egy üres, repedt porcelánváz áll. Az igazi Edmund bolyongó, nincs célja az életében, és ezt az űrt igyekszik gonoszságával kitölteni. Olvas, próbál hobbit keríteni magának, és eljátszadozik az emberekkel, de a magányhoz szokott. Ezért is okoz komoly kihívást neki egy társ, mint akivel az iskolában is kénytelen megbarátkozni.
Előtörténete: Képességeit anyai ágról örökölte, akinek a családja a nép széthullása után a szigetország északi felére vándorolt, onnan pedig hajóval keltek át a skandináv-félszigetre. Szülei egy kikötővárosban találkoztak, ahol anyja nyáron pincérként dolgozott egy étteremben, halkereskedő apja pedig munkaügyben érkezett. Szerelmesek lettek, randevúzni kezdtek, és nem sokkal több, mint két évvel a találkozásuk után összeházasodtak, és a fővárosba költöztek. Nem volt gond Edmund anyjának származásával, akinek a képessége – a telekinézis – igen sokat segített a hétköznapokban.
Aztán két évvel a házasság megkötése után megszületett Edmund, rá hat évvel az első, nyolc évvel a második húga. Bár Mira és Lisa korban közelebb álltak egymáshoz, az idősebbik lánytestvér mindig is a bátyjához húzott. Ő idő közben lassan fedezte fel a képességeit, főként a levegő elem irányítását. A testvérek sok időt töltöttek együtt, túráztak, járták a természetet, főleg a két idősebb, hiszen Lisa még nagyon kicsi volt. Aztán amikor Mira nyolc, Edmund pedig tizennégy éves volt, a család vidékre ment campingezni. A gyerekeket sötétedés előtt elküldték tüzifáért, de a sűrű -lombok és aljnövényzet csökkentette a látómezőt, így nem láthatták a cserjéken túl a szakadékot. Mira óvatlanul átmászott a bokrokon gallyakért, de átesett rajtuk, és legurult a meredek domboldalon.
A sokk, a gyász, a fájdalom még nem lett volna elég, a szüleik őt hibáztatták a történtek miatt, az apja kishíján azt is számon kérte rajta, miért nem használta a képességét, holott az akkor teljesen haszontalan volt.
A történtek után a család Németországba költözött, Mirát is ott temették el. Apja családjának környezetében azonban Edmund csak még nyomorultabbul érezte magát, és az addig is zárkózott fiú még jobban befelé fordult. A kamaszkor is segíthetett azon, hogy akármennyi idő telt is el, mindig a szülei neheztelését érezte a vállán. Két év alatt két helyi iskolából rúgatta ki magát, nem tudta fékezni az indulatait, addig tökéletesen kordában tartott ereje is egyre gyakrabban elszabadult, elemi képessége már-már a telekinézis határait súrolva okozott károkat. A szülei ezek után újabb, ezúttal speciális iskolát kerestek, és amint rátaláltak a School of New Hopes-ra, beíratták, és
még a tanév kezdete előtt a kollégiumba küldték, remélve, hogy Edmund itt újra megjavulhat.
Érdeklődési köre: Olvasás, zene hallgatás, ezen kívül néha videójátékozik vagy a telefonját nyomkodja. De a fő hobbija a szabotálás, mások életének tönkretétele, trükkök, csínyek tervezése és megvalósítása. Ha ez utóbbihoz bármi kell, akkor azt lelkesen tanulja.

Mentora: Eimear Fallon

ÁLLATI ÉNE / SEGÍTŐÁLLAT

KÉPE

Neve: Thunder
Neme: kandúr
Kora: 6 év
Faja: perzsa macska
Jelleme: Mondhatni jóképű külseje ellenére a jelleme sajnos mást mutat. Egy kicsit olyan ő, mint Edmund élő lelkiismerete, végül is tényleg része a fiú lelki világának, mindenért azonnal riadóztatja, mint egy vészcsengő, ha a társa épp valami újabb huncutságon töri a fejét. Állandóan igyekszik észhez téríteni Edmundot, ő az a józan kis hang a fejében, ami soha sem hagyja békén. Ha társáról van szó, végtelen a türelme, nem úgy más lényekkel, mert velük inkább hűvösen távolságtartóan, rosszabb napjain mogorván viselkedik. Persze csak azért aggódik társa miatt is, mert nagyon is szereti, hogyan is tehetne másképp?

KIJÁTSZÓ

Neved: Sybill
Elérhetőség: sybill.dumbledore@gmail.com

További képek

Kapcsolódó kép

 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend