School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Arthur Bucky Evans

Arthur Bucky Evans


Neve: Arthur Bucky Evans

Neme: fiú

Születési helye és ideje: USA, New York, 1995. augusztus 13.

Miért döntött úgy, hogy önkéntes munkát vállal?: Elsősorban, hogy a hozzáhasonló sorsú, születésű embereken segítsen, másodsorban pedig azért, mert úgy érzi máshol nem lelné helyét a világban.

Feladata: diákokat keres

Képessége: Megnövekedett szellemi képesség: Hihetetlen memóriával és logikai adottságokkal rendelkezik. Gyorsan tanulhat meg nyelveket, lemásolhat mozdulatokat, amiket csupán egyszer látott, vagy éppen szédítő sebességgel oldhat meg nehezebbnél nehezebb feladatokat. 

Melyik elem felett van uralma?: Tűz

Karakter külső jellemzése: 180 cm magas sötétbarna hajú fiú, gyönyörű kék szemekkel. Elsőre így kinézetre idősebbnek néz ki koránál, bár ugyan nem sokkal. Talán azért is, mert arcán meglátszik, hogy hamar kellett felnőttként gondolkodnia és vélekednie a világról, mintha a gyerekkor elugrott volna előle és hamar a mély vízben találta magát. Alkatán meglátszik, hogy a sportok terén nem ismeretlen, de leginkább a küzdő sportok terén. Arcán gyakran megfordul egy széles és nagyon aranyos mosoly. Haja nagy gyakoriságban úgy áll, ahogyan felkel vele reggel, de vannak pillanatai, amikor nincs késésben és valahogy beállítja. Elegancia terén kerüli az öltönyöket, csak ha olyan ünnep van, amit ő is érdemesnek tart ünnepelni, akkor ölti fel, egyébként megmarad a szokásos srácos stílusnál, egy ing vagy póló farmer és a kényelmesebb cipők a tornacipő és sportcipők e téren számára a legkézenfekvőbbek. Az egész testét kisebb nagyobb sebhelyek borítják.

Karakter belső jellemzése: Bonyolult személyiség és nagyon titokzatos aura lengi körül, még ha magát egy nyitott könyvnek tartja. Egyáltalán nem könnyű kiismerni különös szokásai meg csak még furcsábbá teszik és az biztos, hogy nem egy egyszerű eset. Mondhatnánk szerénynek és visszahúzódóbbnak, de ez csak az első benyomás, mert nagyon nem az. Egyáltalán nem lehetne róla mintázni a szerénység mintaszobrát, inkább akkor már a hűségességét. Mert bizony nagyon hűséges legyen szó barátságról vagy bármi másról, ebben nem lehet felőle csalódni. Keveseket fogad bizalmába, de akivel egyszer megteszi, az számíthat rá, hogy sosem fog csalódni. Jó humorú, forrófejű és a stílusával sincs gond, hisz tud egyszerre laza és aranyos, de ugyanakkor meg néha olyanná válik, akár egy démon, ami tegyük hozzá nem egy kívánatos személyiség mások számára, bár lehet van, akit a rossz énje vonz jobban. Nehezen emészti meg, ha valaki megsérti, mondhatjuk a megbocsátás a nehezére esik, de van, hogy képes elfelejteni sértéseket. Őszintén kimondja, amit gondol, de ha adódik a helyzet, hogy hazudni kell szemrebbenés nélkül teszi. Kedvessége mindezek fölé emelkedik, nagyon is szerethető jellem a maga titkaival és múltjával. Illik vigyázni vele, azoknak, akik nem közvetlenül ismerik, ugyanis bármikor érheti őket egy kis meglepi. Tudni kell róla, hogy nagyon lusta és néhanapján olyan akár egy lajhár; képes bárhol elaludni és, ha nincs kedve semmihez, akkor is csak fekszik vagy ül. Imádja az édességet és a földkerekségen ez az egyetlen dolog amivel mindig le lehet kenyerezni.

Előtörténete: Már születésekor sem volt vidámságtól fűtött a hangulat családjában. Apja eleve nem akarta őt, anyja is csak szenvedései forrásának jelölte meg, ahogyan idősebb testvére sem rajongta körbe, bár ő idővel enyhülni látszott irányában. Gyerekként meg kellett élnie, hogy nem mindenkinek adatik meg a boldogság, van, akit a kezdetektől fogva feleslegesként tartanak számon és akkor ne is álmodj arról, hogy valaha is rádöbbennek majd, hogy mégis szeretnek…ez a valóság és nem egy hollywoodi mozifilm. Bucky-nak talán az volt a legszebb emléke, amikor kiderült, hogy egy őshonos leszármazott és nincs egyedül képességeivel. De ezt sem szülei mesélték neki, hanem nagyapja, aki megszánta a folyton egyedül, magányosan tengődő kisfiút. A szóban való bántások mellett a fizikaiak sem maradtak el és idővel a kisfiúból, aki szerénynek és visszahúzódó jellemnek indult végül egy goromba szó szerint senkiházi lett, mert a tanulmányai romlottak, folyton lógott valamerre és nem törődött az égvilágon senkivel. Aztán egy szép napon baleset történt, benne pedig akkor minden megváltozott. Volt egy időszaka az életének, amiről sosem beszél senkinek, így arról semmit sem tudni. Végül eljött ebbe az iskolába, hogy ne érezze magát magányosnak, ám még így sem sikerült teljesen beilleszkednie. Most, diákéveinek végeztével végül úgy határozott, hogy mint önkéntes segíti tovább az iskola működését és hozzá hasonló, különlegesnek születetteket keres.

Érdeklődési köre:  képregények, zene, filmek, színészet, könyvek

 

ÁLLATI ÉNJE / SEGÍTŐÁLLATNeve: Sasha
Neme: Tojó
Kora: 4 év
Faja: Hullámos papagáj
Jelleme: Ábrándozó személyiség, igazi álmodozó. A fantáziája végtelen és szeret a történeteivel elszórakoztatni bárkit, főként a társát, természetesen. Nagyon okos, gyorsan megtalálja a dolgok közötti összefüggéseket akkor, ha nem bambul el valamin, mert, hogy ezt is előszeretettel követi el és nem egyszer fordul elő miatta, hogy nekirepül valaminek. Tulajdonképpen elég szerencsétlen tud lenni olykor, de egyszerűen nem lehet rá haragudni, mert ettől eltekintve egy angyali jellem.
 

KIJÁTSZÓ

Neved: Secret
Elérhetőség: mayakinta@gmail.com

  
 
 
 
 

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!