School of New Hopes -->SZEREPJÁTÉK!
Menü

Üdvözlünk az oldalon, kedves Látogató! Nézz körül, ha pedig kedvet kaptál, csatlakozz bátran! Mindenkit szeretettel várunk!


FIGYELEM!

A szerepjáték története saját kitaláció. A képekre a Google képkeresője segítségével bukkantunk rá, más oldalakról származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

A főoldal-on olvashatjátok a frissítéseket, híreket. Ha csak ezért jöttél, itt a hirdetőkönyv, ha játékos vagy, és kérésed, ötleted van, véleményezni szeretnél, a vendégkönybe írj. Ha a játékra vagy kíváncsi, olvasd el a leírást, majd nézd meg az itteni lakosokat. Ha mindennel kész vagy, irány a játék!

A chatre az általános szabályok vonatkoznak: nincs hirdetés, cserét kérhetsz, nyugodtan írjatok ide, senki nem harapja majd le a fejeteket.

 

Cserék

Cserét a chatben vagy a vendégkönyvben kérhetsz, és nagy eséllyel ki is kerülsz. Korlátlan hely!

rosenberg-rpg.gp | kaylasecond.gp|
darkclouds-rpg.gp | hunter-re-born.gp|
sakura-ec.gp | cruel-island-rpg.gp |
nia-underworld.gphorse.riding-rpg.gp |
mercyfalls.gp |

 

 
Szavazás
részletek a főoldalon
Szeretnénk-e zenét a karaktereinkhez?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css

Kódok innen:

 

Frankie

 
Vándorok
Indulás: 2009-10-30
 
Karakterek
Karakterek : Melinda Guerriero

Melinda Guerriero


Neve: Melinda "Linda" Guerriero
Neme: nő
Születési helye, ideje: Olaszország, Velence. 1998. május 24.
Képessége: Bénítás. Ez úgy történik, hogy az illető, akin éppen alkalmazza, az adott mozdulatba belemerevedik, még véletlenül sem elernyed. A bénítást alkalmazhatja egy adott testrészen, de akár az ember egész testén is, bár Linda baja igen sokszor meggyűlik a fejjel, így azt általában "szabadon hagyja", mégha elméletileg éppen egész testet bénít is. Persze ez nem jelenti azt, hogyha nagyon elege van valakiből, nem tudja elhallgattatni - az állkapocs és a nyelv mozdulatlanná tétele önmagában nem olyan nagy feladat. A lány úgy használja képességét, hogy a célszemélyre gondol/néz, és megfeszíti az adott testrészén az izmait. Így ha azt látod, hogy a lány teste egy pillanatra megmerevedik, kezdhetsz félni az esetleges alanyságtól.
Melyik elem felett van uralma? levegő
Karakter külső jellemzése: Linda első ránézésre átlagosnak mondható, tipikusan barna hajú, barna szemű. Ami az embert megfogja benne, az a mosolya, ami szinte lehetetlenül felhőtlen és őszinte, pláne a sok műmosoly után, amikkel az ember naponta találkozik. Ilyenkor kilátszanak a már-már világító fehér fogai és felcsendül gyermeki kacagása. Ami a hangját illeti, az átlagosnál picit mélyebb, de amikor nevet, akkor azt meglepően magas hangon teszi, de még véletlenül sem sértően. A "szépséghibájaként" szokták emlegetni a hátán és karján levő anyajegyeket, amikből rengeteg van, de a lány nem szedeti le őket, legfőképp azért, mert olyan fajták, amiket nem szabad "bántani". Melinda öltözködése mindemellett nagyjából átlagosnak mondható. Gyakran látni rajta egyszerű pólót vagy sportfelsőt, ha fázik vagy hűvösebb az idő, gyakran magára kap egy tréningfelsőt. Nadrágokból a kényelmeset szereti, ezért nincs jóban a farmerrel, általában melegítót vagy amolyan macskanadrágot visel, de persze az iskolába kénytelen-kelletlen egyenesszárű farmert ölt magára. Az ékszereket nem különösebben kedveli, bár azért néhanapján előfordul, hogy fölvesz egy karkötőt vagy betesz egy fülbevalót magának. Mindent összevetve az embert Lindáról azt mondaná, hogy egy szépmosolyú sportoló.
Karakter belső jellemzése: Vidám és laza, ez a két fő jellemzője. Nem szereti túl komolyan venni a dolgokat, úgy gondolja, hogy kár a felesleges stressz, ezért néha hajlamosak felelőtlennek és érdektelennek tekinteni őt. Hogyha úgy érzi, feszült a helyzet, hajlamos elsütni egy poént vagy vidámabb mederbe terelni a beszélgetést, de sajnos nem mindig jár sikerrel. Mivel szereti a sportot, gyakran ha beszélgetést akar kezdeményezni valakivel, akkor azzal kezdi, hogy "láttad-e ezt a versenyt...?" Mindent összevetve jó beszékőléje van és igazából bármivel szívesen elbeszélget az emberrel, leszámítva a nagyon lányos dolgokat, úgymint a smink, ruha, rózsaszín... de ez nem jelenti azt, hogy néha egy-egy szót nem szólna a fiúkról, bár ők nem tartoznak a kedvenc témái közé. Amit viszont figyelembe kell venni, hogy rajongó, de "durván". Ő nem a fociért vagy vízilabdáért őrjöng, hanem a saját sportjaiban, persze nagyjából ugyanazon a szinten. Tehát ha azt hallod, hogy telitorokból üvölt, hogy "hajrá, ezt jól csinálod!" "a fenébe, elszúrtad!" és a többi, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy atlétika verseny megy a tévében, esetleg balett előadás. Amit még tudni kell róla, hogy néha kicsit valóban érdektelen, hamar felejt és nem kötődik túlságosan, csak a legközelebbi barátaihoz és a rokonaihoz, így ha egy átlagos vagy felszínes "haverlány" úgy dönt, hogy elhagyja vagy kibeszéli, nem izgatja különösebben. Ez a tulajdonsága legjobban akkor idegörlő, hogyha éppen te panaszkodsz neki, mert nagy valószínűséggel úgy próbál majd nyugtatni, hogy "ne sírj, nem éri meg! Na, csak nyugalom..." és ezt mihamarabb le is rendezi, ezek után nagyon könnyen témát válthat. Másik tulajdonsága még, hogy kitartása ingadozik, tehát egyszer lustább egy telihasú macskánál, máskor pedig még félájultan is kiköpi a tüdejét, hogy számára megfelelő távot fusson, de mindezt a lehető legrosszabkor teszi, mert mit ne mondjak, időzítése sem tökéletes.
Előtörténet: Egy meleg, fülledt, de mégis felhős májusi napon született meg a Guerriero család első és egyetlen gyermeke. Lindának nincs sok emléke szülővárosáról, Velencéről, mivel a szülei vele együtt hamarosan Rómába költöztek, ahol ékszerboltjuk volt. Elizabeth és Francesco Guerriero, a szülei valamelyest szégyellték őshonos mivoltukat, ellentétben az ő szüleikkel, Linda nagyapjával és nagyanyjával. Hogy a dolog ameddig lehet, mégis titok maradjon, igyekezték távoltartani gyermeküket a nagyapjáéktól, akik Velencében éltek. A terv mégsem sikerült annyira, ugyanis az akkor mindössze tízéves Melindát munka miatt kénytelenek voltak nyaralásra küldeni a szülővárosába, ahol az öreg Francesco szépen-lassacskán elkezdett az őshonosokról legendákat, meséket mondani, de még mielőtt az igazságba beavathatta volna, megérkeztek a szülők és hazavitték gyermeküket. Mindezek után Lindát már egyre kevésbé kötötte a balett-edzés amire hatéves kora óta járt, egyre csak a nagyapja történetein járt az esze, de hiába könyörgött, többet már nem találkozhatott vele jó ideig. A következő fordulópont az volt a lány életében, amikor tizenkét éves kora körül a táncterem, ahol tanult, pénz és érdeklődés hiányában bezárt, Linda pedig csak ekkor jött rá újból, hogy vajon milyen sokat jelentett is neki a balett. Bár nem volt hajlékony, se koreográfiaalkotás téren elég kreatív, azért egy évig megpróbált órákat tartani magának, amíg a suliújságban rá nem lelt az atlétika csapatra. Innentől kezdve keservesen küzdött, minden szabadidejében gyakorolt, hogy a sok profi között kivívja magának az elismertséget. Az iskolával egyre kevesebbett törődött, az addig kíváló jegyei egy kicsit romlottak, de szerencsére csakis egy jegyet, így még mindig jó tanulónak számított. Ezek után unalmasan telt el két év, amikor is a születésnapjára hatalmasnagy ajándékot kapott: a nagyszülei jöttek látogatóba. Bár nem tudta, de ennek oka az volt, hogy nem sokkal azelőtt, amikor rajtakapott egy fiút az ő dolgozatáról való puskázáson, megfeszítette a kézfejét, és a csaló padtárs nem tudta folytatni az írást. Ezt a "szerencsés" esetet természetesen azonnal elújságolta a szüleinek, akik telefonáltak Velencébe és meginvitálták Linda nagyapjáékat. Az idősek hamarosan meg is jöttek, és három napnyi mesélgetés és legendákról való beszámolás után a család elő állt a titkukkal. Linda boldogan, de hitetlenkedve fogadta a hírt, ugyanis teljességgel lehetetlennek tartotta, főleg, hogy a többek között megemlített képességek közül akkor még egyik elem irányítása sem volt jellemző rá. Mindenesetre annak örült, hogy végre magyarázatot kapott arra, szülei miért tartanak háznál kaméleont és hegyikecskét. A gimnázium első évét ezek után a képességét titkolva és erő szerint fékezve telt, míg végre rálelt a School of New Hopesra, és hosszas könyörgés után végül beíratták ide.
Érdeklődési köre: legendák és atlétika minden mennyiségben, valamint rajong a balettért, bár a mostani sportját (atlétika) jobban kedveli és éppen ezért ha táncról van szó, ő már csak előadásokra jár, újonnan nézőként, mindemellett néha futni is eljár.
Mentora: Eimear Fallon
ÁLLATI ÉNE
KÉPE:
Neve: Shelly
Neme: Tojó
Kora: 3 év
Faja/fajtája: Fecske
Jelleme: Shelly egy hihetetlen aranyos, cserfes teremtés. A fecsegés helyett már csak a hasát szereti jobban. Lehetetlen rá haragudni, a szeretetreméltóságánál már csak az a bosszantóbb, hogy szeret mindenkiről mindig, mindent tudni. De a légynek sem tudna ártani, maximum túl kíváncsi és minden érdekli.
KIJÁTSZÓ
Neved: Sybill
Elérhetőség: sybill.dumbledore@gmail.com
 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!